Stillingsannonse:

Nordiske Fagmedier søker journalist

Søknadsfrist: 15. desember

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nordiske Fagmedier AS

Er eid av norske Story House Egmont med 75 % og danske Nordiske Medier 25 %. Vår norske tyngde ligger i markedsposisjoner bygget opp over lang tid gjennom våre papirmagasiner i transport, anlegg og logistikk, og etter hvert med vårt nettsted Tungt.no som overbygg til den digitale verden. I fusjon med danske Nordiske Medier for snart tre år siden, er vi blitt del av et skandinavisk nettverk med over 50 fagportaler. Nordiske Medier har en unik modell for sine portaler, hvor man med utgangspunkt i leverandørkjedene også tilbyr medlemskap for bedrifter med tilgang til en rekke nettverks- og markedsføringsfunksjoner.

Vi i Nordiske Fagmedier søker ny redaksjonell kollega. Arbeidstilhørighet vil være vår fellesredaksjon som leverer innhold til en serie fagportaler i B2B-format. Vi leverer for tiden nyheter og faginnhold innen anlegg og bygg, transport og logistikk, og metall- og plastindustri.

Vi søker først og fremt en journalist med kunnskap om og engasjement for å skrive om næringslivet for næringslivet – og menneskene som ånder og lever der. I tillegg kan det være en fordel, men ikke et vilkår, å ha kunnskap om og nettverk i en eller flere av sektorene vi dekker.

Den som ansettes vil rapportere til leder for fellesredaksjonen, men vil avhengig av behov, ønsker og kompetanse kunne jobbe i oppdrag for redaktørene på samtlige av publikasjonene.

Dagens konsept innebærer til dels høy frekvens av nyheter for sektorenes leverandører og aktører. Hyppige nyhetsbrev er sentral distribusjon for våre «supply-produkter». Samtidig har vi tradisjon for dype fag-, tall- og personartikler i våre andre fagområder, hvor vi også har sterk distribusjon via sosiale medier.

Å jobbe for oss fordrer evne til å orientere seg raskt og bredt med mange kilder, men det åpner også for å utvikle seg i dybden på områder man har særlig interesse for eller evner til.

Ønsket kompetanse:

  • Utdanning innen mediefag – kan kompenseres ved relevant erfaring.
  • Solid erfaring med digital, redaksjonell publisering
  • Klar forståelse for redaksjonelle roller
  • God alminnelig datakunnskap, interesse og kunnskap om digital distribusjon
  • Evne til og glede over foto og video

Egenskaper for å lykkes:

  • Lagspiller som liker å jobbe i et team
  • Kommuniserer godt med forskjellige typer mennesker
  • Ønsker å bidra til at vårt redaksjonelle miljø vokser faglig og sosialt, sak for sak og kaffekopp etter kaffekopp.

Vi har tilhold i lyse og trivelige lokaler i Egmont-bygget i Nydalen i Oslo.

Søknader med CV blir vurdert fortløpende

Kontaktperson:

Haakon Førde, redaktør, 40844871.

Vennligst benytt ”Søk på stillingen her” knappen for å bli betraktet til stillingen. Vi mottar ikke søknader per e-post.

Søk på stillingen her


Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS