Stillingsannonse:

Nettavisen søker nyhetsjournalister innen økonomi og politikk

Søknadsfrist: 20. oktober

Mediehuset Nettavisen

Er i vekst, både i antall lesere og økonomisk, og skal bli større. Vi har sterk skaperkraft, med en kultur preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Vi holder til i sentrale og moderne lokaler i Akersgata 34.

Mediehuset Nettavisen er et heleid datterselskap av stiftelsen Amedia, som er landets største utgiver av redaktørstyrte medier. Amedia når hver dag over to millioner lesere gjennom Nettavisen, Nationen, 84 lokalaviser, 11 nettsteder og tre fagtidsskrifter.

Vi ser etter noen som kan jobbe raskt og vinne nyhetskampen om de store hendelsene, men også jobbe frem egne nyheter og bygge et nettverk av kilder. Hvis du er god på å finne egne saker og nye vinklinger i de store sakene i det nasjonale nyhetsbildet, er det en fordel.

Du har konkurranseinstinkt og jobber raskt og presist for at vi skal være først ute med siste nytt. Du er en god lagspiller og vet at når det virkelig koker, så vinnes nyhetskampen sammen med laget. Du er presseetisk trygg, og selv om vi jobber i team, er du selvstendig nok til å ta egne avgjørelser.

Du har enten kompetanse innenfor økonomi eller politikk, eller en kombinasjon av feltene.

Økonomi-søkere bør kunne dekke børs, de store merkenavnene og det generelle nyhetsbildet innen økonomi.

Politikk-søkere bør kunne dekke norsk politikk på nasjonalt nivå og være på frontlinjen når det skjer store hendelser i den politiske verden. Kunnskap om internasjonal politikk er også en fordel.

Vi gir muligheten til å ha en jobb der du kan prege nyhetsbildet i Norge og jobbe opp mot og stille til veggs de viktigste beslutningstakerne. Vi er en redaksjon i vekst, og hos oss får du gode muligheter til å ta ansvar og utvikle deg videre.

Turnus må påregnes.

Nettavisen trenger også flere tilkallingsvikarer til økonomi- og politikkredaksjonen. Send oss en søknad der du presiserer at du er interessert i å være vikar. Vi kan tilby gode utviklingsmuligheter og en mulighet til å jobbe med egne og varierte saker.

Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen, og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Kontaktpersoner:

Charlotte Østby Sundberg, nyhetsredaktør, 977 59 954, [email protected]

Halvor Ripegutu, ØkoPol-sjef, 930 58 169, [email protected]

Siv Bjerke, redaksjonssjef, 977 94 338, [email protected]

Tormod M. Sæther, klubbleder - Norsk Journalistlag, 418 42 803, [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS