Stillingsannonse:

Naturvernforbundet søker kommunikasjons­rådgiver

Søknadsfrist: 9. august

Om arbeidsgiver

Naturvernforbundets sekretariat består av ca. 35 årsverk og holder til i lokaler sentralt i Oslo. Hverdagen i sekretariatet er trivelig og hektisk med stor takhøyde og inspirerte kolleger. Organisasjonen har hatt en positiv vekst i både medlemmer, aktive og lokallag de siste årene og har klare mål og ambisjoner for fremtiden.

Mer om Naturvernforbundets organisering finner du på www.naturvernforbundet.no 

Løfte kampanjearbeidet i Norges eldste miljøorganisasjon

Aldri har kampen for natur og klima vært viktigere! Naturvernforbundet trenger en ambisiøs kommunikasjonsrådgiver som kan løfte vårt kampanjearbeid. Du vil jobbe sammen med et team av dyktige kolleger som har faglig tyngde. Og vil ha det kommunikasjonsfaglige ansvaret på flere av kampanjene våre. Ditt ansvar vil være med å utforme en kampanje med helhetlig blikk for målgrupper og kanaler. Vi har vokst kraftig de siste årene og ønsker å fortsette med dette. Dette skal du videreformidle i kommunikasjonsarbeidet.

Som kommunikasjonsrådgiver vil du være en del av kommunikasjons- og organisasjonsavdelingen. Du vil jobbe tett med alle avdelingene i Naturvernforbundet, generalsekretær, politisk ledelse og organisasjonen.

Vi ser for oss at du er en person som liker å sette seg inn i nye programmer og arbeidsmetoder, og som kan ta denne kunnskapen videre i organisasjonen.

Du trives når:

  • Du får jobbe strukturert og etter en tydelig plan
  • Det skjer mye, og du holder hodet kaldt selv om det stormer
  • Du bidrar til politisk og organisatorisk gjennomslag

Kvalifikasjoner vi vektlegger:

  • Erfaring med kampanje- og kommunikasjonsarbeid
  • Kunnskap om å planlegge, utvikle, analysere og optimalisere kampanjer
  • Målgruppeforståelse
  • Forståelse for digitale medier
  • Evne til politisk analyse og kjennskap til politisk påvirkningsarbeid
  • Svært god skriftlig formidlings- og framstillingsevne
  • Forståelse for demokratiske medlemsorganisasjoner

Vi kan tilby:

Naturvernforbundet har et kreativt arbeidsmiljø med kort vei mellom ansatte og ledelse, og fra idé til gjennomføring. Du vil bli del av et fellesskap hvor alle kjemper for miljø- og naturvern. Naturvernforbundet er stadig i media og som del av kommunikasjons- og organisasjonsavdelingen blir du en viktig brikke i utformingen av Naturvernforbundets tilstedeværelse de kommende årene.

Stillingen er vikariat for 6 måneder. Vi kan tilby en fleksibel arbeidshverdag med gode avspaseringsordninger og fleksitid. Stillingen vil bli lønnet etter intern lønnsstige innenfor lønnstrinn 48-69 etter Statens lønnsregulativ. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Kontaktperson: Sahar Azari
Stillingstittel: Avdelingsleder
Mobil: 95 77 20 78

Søk på stillingen herBygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS