Stillingsannonse:

Næringsforeningen søker kommunikasjonsrådgiver / journalist

Søknadsfrist: Snarest

Næringsforeningen

med sine ca 2000 medlemsbedrifter er landets største, og har helt siden organisasjonen ble etablert i 1836 jobbet på vegne av våre medlemsbedrifter for å fremme næringslivets interesser og sikre at regionen har de kvaliteter som gjør at folk ønsker å bo og arbeide her. Organisasjonen skal være en attraktiv og trygg arbeidsplass, som jobber for en mest mulig bærekraftig og miljøvennlig drift og leveranse av våre tjenester. Både blant ansatte, ledere og styre vektlegges god kjønnsbalanse.

Les mer på hjemmesiden vår.

Vi søker en kommunikasjonsrådgiver/journalist som skal bidra til at vi setter næringspolitisk dagsorden i både egne og eksterne medier på vegne av nesten 2000 medlemsbedrifter i Stavanger-regionen. Men du er ikke alene! Heldigvis vil du inngå i vårt team på fire som jobber med kommunikasjon.

Vi er på jakt etter en person med journalistbakgrunn som kan bidra til å levere innhold til de fleste plattformer. Næringsforeningen publiserer papirmagasinet Rosenkilden, men mesteparten av vårt innhold blir presentert gjennom våre andre kanaler som sosiale medier, via vårt eget tv-studio, nettside og så videre. Dessuten er foreningen det viktigste talerøret for næringslivet i regionen, og i 2022 ble vi omtalt rundt 400 ganger i tradisjonelle eksterne nyhetsmedier, en økning på 25 prosent. Din jobb blir også å legge til rette for dette arbeidet.

Du må like høyt tempo og ha evnen til å se og gripe muligheter i det daglige, i samarbeid med gode og kunnskapsrike kolleger.

Dine egenskaper:

  • Du er samfunnsengasjert og har god formidlingsevne.
  • Har interesse for å jobbe både grundig og inngående med et tema, men trives også med daglige publisering og innholdsproduksjon.
  • Er kreativ og liker å lete etter nye vinkler og fortellergrep.
  • Er en trygg og erfaren skribent.
  • Du liker varierte oppgaver.
  • Har stor arbeidskapasitet, gjennomføringskraft og kan jobbe selvstendig

Vi tilbyr:

  • En engasjerende arbeidshverdag.
  • Et betydelig nettverk å spille på.
  • Et godt arbeidmiljø sammen med dyktige, engasjerte og ambisiøse kolleger.

Ring oss gjerne for å slå av en prat om stillingen og mulighetene, dersom du er interessert.

Kontaktpersoner

Egil Hollund, kommunikasjonssjef, 992 93 700, LinkedIn
Harald Minge, administrerende direktør, 911 98 569

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS