Stillingsannonse:

VOL søker videojournalist

Søknadsfrist: Snarest

VOL

VOL

Polaris Media er et av Skandinavias største mediehus -og trykkerikonsern, med 59 i tallet. Polaris Media Nord-Norge består av mediehusene Harstad Tidende, iTromsø (96%), Folkebladet, Framtid i Nord, Andøyposten (77%), Altaposten (84%), Vesteraalens Avis, Våganavisa og Vesterålen Online (VOL), morselskapet Polaris Media Nord-Norge AS, iNord, Avisa Nordland (38%), Nordnorsk Distribusjon Bodø (40%) og FINN.no AS (0,03%).

VOL har en sterk posisjon og viktig samfunnsrolle i Vesterålen. Vi har ambisjoner om å fortsette veksten og styrke vår posisjon ytterligere de neste årene.

Vesterålen Online skal styrke laget og søker etter en videojournalist i fast stilling.

Vi søker en engasjert og motivert videojournalist som liker å være der det skjer, og som har egne ideer til saker. Du må være en god historieforteller og kunne jobbe selvstendig.

Arbeidsoppgavene blir primært å lage korte og lengre videoreportasjer fra nyhetsbildet, i tillegg til noen featurereportasjer.

Du må kunne redigere og gjennomføre intervjuer på egen hånd.

Dekningsområde blir primært på Sortland, men du må regne med å gjøre oppdrag i hele regionen.

Vi søker etter en engasjert journalist med har god samfunnsforståelse, og som liker å prate med folk. Søkere bør ha jobbet som journalist tidligere, ha et godt språk og god forståelse for etikk.

Tiltredelse etter avtale.

Kontaktinformasjon:

Vidar Eliassen, ansvarlig redaktør (konst.), tlf: 411 60 244 / e-post: [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS