Stillingsannonse:

Visuell historieforteller/
videoprodusent til 12 måneders vikariat

Søknadsfrist: 20. juni

Schibsted Partnerstudio

Schibsted Partnerstudio er Norges ledende innholdsbyrå og et av de raskest voksende selskapene i Schibsted og i mediebransjen. Vi utvikler og distribuerer kvalitetsinnhold og kreative konsepter for norske merkevarer på Schibsted plattformer. Vi eksisterer for å hjelpe Schibsteds medier i den digitale transformasjonen, og skape lønnsom forretning i et marked i sterk vekst. Siden oppstarten med 3 personer i 2015, er vi nå 60 ansatte og omsetter for over 200 millioner kroner.

Vi er et vekstselskap med en god miks av struktur og kreativt kaos. I Partnerstudio er ambisjonene høye, og vi skal alltid bli bedre og utvikle oss for å ligge i front i vårt svært konkurranseutsatte marked. Vi er organisert i sterke, uavhengige team med egne mandater og ansvarsområder, som alle strekker seg etter det samme overordnede målet. Derfor står fellesskap og samhold sterkt – i Partnerstudio heier vi på hverandre.

Årets contentbyrå 2018, 2019 og 2020 Schibsted Partnerstudio vokser videre og trenger de beste hodene for å fortsette suksessen.

Partnerstudio produserer og distribuerer innholdsmarkedsføring av høy kvalitet på alle Schibsteds flater, deriblant Aftenposten, VG, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, e24.no, Finn.no, Godt.no og Tek.no.

For å styrke det visuelle arbeidet på et av våre premiumteam søker vi etter en visuell historieforteller/videoprodusent. Du skal være en kompetanseperson i teamet - som dermed også løfter den visuelle kompetansen til de rundt deg. Du er ekspert på produksjon og bearbeiding av video og foto. Arbeidsprøver må kunne fremvises. Erfaring med animasjon og grafikk er en fordel. I tillegg til storytelling er prosjektledelse en del av jobben, så erfaring med prosjektbasert arbeid er en fordel.

Kommersiell innsikt og kompetanse er en klar styrke, men et ønske om å skaffe seg kommersiell innsikt for å kunne bidra i kundemøter og salgsprosesser - og for å bedre skape ønsket effekt for Partnerstudios samarbeidspartnere - er et krav.

I Schibsted Partnerstudio jobber vi ut fra et utstrakt «frihet under ansvar»-prinsipp, der samtlige innholdsprodusenter sitter med mye ansvar i kundeprosesser. Dette kan være kampanjer, så vel som langsiktige samarbeid. Arbeidet er derfor ofte både komplekst og utfordrende - men også ytterst faglig tilfredsstillende når kundens KPI-er oppfylles, priser vinnes, samarbeid forlenges - og millioner av Schibsted-leserne åpenbart elsker innholdet. Innhold som både hjelper dem, og lærer dem noe i hverdagen.

I Schibsted Partnerstudio jobber vi teambasert. I tillegg til å ha særs gode samarbeidsevner, ser vi etter personer som er med på å skape engasjement, er løsningsorientert og har en positiv innstilling. Du vil være en sentral bidragsyter til å nå våre ambisiøse vekstmål og ikke minst våre kunders målsettinger.

Arbeidsprøver bør legges ved søknaden.

Stillingen er et 12 måneders vikariat for ansatt i permisjon.

Kvalifikasjonskrav:

 • Høy kompetanse innen video- og fotoproduksjon
 • Solide kommunikasjonsevner
 • God forståelse for digitale kanaler og sosiale medier
 • Kompetanse innen digitale verktøy
 • Kreativitet, innsatsvilje og høy arbeidskapasitet
 • Selvgående, strukturert og driftig
 • Kunnskap om hvordan evaluere prosjekter og eget arbeid
 • Kommersiell innsikt og et ønske om å jobbe i grensesnittet mellom kvalitetsinnhold og salg
 • Du blir del av et offensivt, konkurransefokusert lag. Det er derfor avgjørende at du er en lagspiller, liker å jobbe i team og har gode samarbeidsevner.

Vi tilbyr:

 • En nøkkelrolle i et av de raskest voksende og mest ambisiøse selskapene i norsk mediebransje.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Mac, iPhone og telefonabonnement.
 • Sentralt beliggende arbeidsplass når vi kan sitte på kontoret igjen.

Spørsmål om stillingen rettes til teamleder Erik Haukaas Aspaas, [email protected]

For spørsmål til tillitsvalgt (Parat) i Schibsted Partnerstudio, kontakt: [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS