Stillingsannonse:

Vil du være med å løfte TV2.no til nye høyder?

Søknadsfrist: 15. februar

TV 2

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

TV 2 søker frontredigerere

TV2.no er blant Norges største nyhetstjenester. Vil du bidra til at vi vokser ytterligere på mobil? Nå søker vi flere frontredigere til vår historiske digitalsatsing.

Vi utlyser 30 nye stillinger for å styrke vår digitale slagkraft. TV 2 søker flere dyktige journalister og digitale innholdshoder som skal jobbe tett med alle innholdsområdene våre: nyheter, sport og norske produksjoner – og med et av landets mest innovative utviklermiljøer.

TV 2 er et stort univers som består av live-TV, strømmetjenesten TV 2 Play, og TV2.no som et nyhetsdrevet nettsted innen alle innholdskategorier. Vi skal styrke desken vår, og etablerer i tillegg en helt ny breaking-desk. Derfor trenger vi nå Norges beste spesialister på «breaking news». Vi skal også i gang med en betydelig satsing på sosiale medier, engasjement, digital video og live. Og ikke minst: vi topper det hele med flere journalister innen norske produksjoner, underholdningsområdet, og målrettet journalistikk til unge.

TV 2s enorme innholdsunivers skal løftes ytterligere digitalt, og vi trenger deg med digital kompetanse, journalistisk teft, og ikke minst et brennende engasjement for innhold og formidling. I TV 2 er mulighetene uendelige, utfordringene mange – og du får jobbe sammen med noen av de flinkeste og hyggeligste folkene i medienorge.

Om jobben

Som frontredigerer forvalter du det beste innholdet TV 2 har å by på digitalt. Du skal sikre at vi alltid er oppdatert, først ute med det siste og at innholdet vårt appellerer til flest mulig. Du har publiseringsansvar og er også med å distribuere innholdet vårt i sosiale medier. Jobben innebærer blant annet følgende ansvar og oppgaver:

 • Sikre raskest mulig oppdatering av TV2.no

 • Deske forsiden til TV2.no på mobil og desktop

 • Optimalisere titler, bilder og stoffmiks ut fra gjeldende innholdsstrategi og tallmål

 • Optimalisere TV2.no visuelt sett i samarbeid med fotosjef og/eller reportere/andre avdelinger

 • Repleder- og vaktsjefansvar ved behov

 • Stillingen innebærer turnus

Hvem ser vi etter?

Vi tror du lykkes best i denne rollen om du har følgende egenskaper og erfaring:

 • Redaksjonell erfaring fra større mediehus

 • Bred allmennkunnskap - oppdatert innen nyheter, sport og underholdning

 • Oppdatert på gjeldende presseetikk

 • Sterke visuelle evner

 • Gode samarbeids- og lederegenskaper

 • Du er tabloid, finner de beste titlene uansett innhold og liker å jobbe systematisk med å treffe flest mulig med innholdet vårt

 • Betydelig erfaring med digitale publiserings- og analyseverktøy

 • Erfaring med publisering i SoMe

 • Kjennskap til de ulike plattformenes egenart

Vil du vite mer?

Lytt til denne podkasten med leder for TV2.no-satsingen, Derek Bjølgerud. Her snakker vi både om arbeidsoppgavene i stillingen og om «myke ting» i jobben som er vanskelig å få fram i en stillingsannonse - som ledelse, kultur og medarbeiderutvikling.

Fortsatt nysgjerrig?

Søk stillingen, eller ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i MeyerHaugen.

Bård Idås, partner, [email protected]

Karoline Bjørndal, rådgiver, [email protected], +4797512023

Les mer om alle de ledige stillingene på meyerhaugen.no/tv2-no

Om å jobbe i TV 2

En jobb i TV2.no gir deg store muligheter på alle plattformer i en redaksjon med stor gjennomslagskraft. Hos oss jobber vi med alt fra hardtslående nyheter og breaking news, til populære programmer som Kompani Lauritzen og Åsted Norge, til eksklusive sportsrettigheter som Champions League og Tour de France. Opp mot tre millioner nordmenn over 18 år benyttet seg av en eller flere av TV 2s tjenester daglig i 2021. Alt av våre nyheter, programmer, sport og andre innholdsområder, på tvers av ulike plattformer og kanaler, gir en unik mulighet for variasjon og motivasjon. Det er gjennom denne bredden TV 2 skal stå ut, og være et førstevalg for publikum, og en attraktiv arbeidsplass for de skarpeste i bransjen.

Hos oss møter du journalister med stort engasjement, som er modige og står opp for det som er rett og viktig. Vi setter høye krav til faglighet og etisk bevissthet. Vi er tett på gjennom historier som engasjerer, og jobber med journalistikk som skal være relevant for det mangfoldet av nordmenn vi er til for. Derfor er også mangfold viktig for oss på arbeidsplassen. Vi skal fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt, og være der folk er – hvor og når de vil.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS