Stillingsannonse:

Vil du sette dagsorden i mediebransjen?

Søknadsfrist: 16. januar

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Medier24

Medier24 er et norsk medieselskap som har vokst kraftig de seneste årene, og er i dag en gasellebedrift med god økonomi og ambisiøse planer for videre vekst og utvikling. Selskapet består av én redaksjonell avdeling og én kommersiell avdeling organisert i Partner24 AS. I redaksjonsavdelingen ligger M24.no som er landets største nettavis for nyheter innen medier, kommunikasjon, samfunn og teknologi, og lokalavisa for kommunikasjonsfolk KOM24.no, som etter lansering i november 2020 har hatt en fantastisk vekst med over 2,5 millioner visninger på kort tid. Medier24 arrangerer også ulike bransjeevents og produserer podkasten Pressepodden.

Har du et hjerte for mediebransjen? Er du en dyktig nyhetsjournalist som drives av å sette dagsorden? Er du trygg i møte med profesjonelle kilder? Da bør du lese videre. Medier24 søker nå en nyhetsjournalist som kan bidra til å løfte oss ytterligere med journalistikk av høy kvalitet.

Om du er effektiv, selvgående og opptatt av å «få det på», så kan dette være en spennende match. Du må ha interesse for medier, journalistikk og generelt opptatt av samfunnsdebatt. Vår viktigste målgruppe er journalister, redaktører og øvrige mediefolk.

Vi søker en nyhetsjournalist som har dokumentert evne til å sette dagsorden med nyheter. Du har minst tre års erfaring, og kan vise til en solid presseetisk og samfunnsmessig forståelse. Som type er du analytisk, og klarer å se sammenheng i data. Du bruker tall/rapporter til å utarbeide gode nyhetssaker forklart på en enkel måte. Du lar deg ikke så lett stresse, og trives med å ha flere baller i lufta samtidig.

Vi tror du lykkes best i denne rollen dersom:

  • Du har sterk interesse for mediebransjen
  • Vil sette dagsorden gjennom nyheter
  • Er vant til å jobbe i et tabloid og spisset medium
  • Er opptatt av å bygge kildenettverk
  • Har solid presseetisk forståelse

Teamet i Medier24 består av ansvarlig redaktør, nyhetsredaktør, debattansvarlig og flere journalister. Vi er også samlokalisert med redaksjonene i KOM24 og SALG24. Felles for oss i Medier24 er at vi har store ambisjoner og ønsker å lage den beste lokalavisa for mediebransjen. Vi er et selskap i vekst og kommer til å øke den redaksjonelle staben ytterligere i løpet av 2022.

Hos oss får du en hektisk hverdag i en vekstbedrift plassert i Oslo sentrum - der alle blør for drakta og alle drar lasset. Fordi vi kaller oss landets beste nyhetsskole, så er vi over gjennomsnittet opptatt av kompetanseheving, personlig utvikling og å dra lærdom av ting vi gjør bra og dårlig. Derfor vil du oppleve å bli skikkelig satset på gjennom kursing, foredrag, personlige målsettinger og mentorering.

Vil du vite mer?

Lytt til denne podkasten med ansvarlig redaktør Erik Waatland. Her snakker vi både om arbeidsoppgaver og om «myke ting» som er vanskelig å få fram i en tradisjonell stillingsannonse - som ledelse, kultur og medarbeiderutvikling.

Fortsatt nysgjerrig?

Ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i MeyerHaugen: Bård Idås (baard@meyerhaugen.no, tlf. 950 44 483) eller Ann Mari Nygjerde (ann.mari@meyerhaugen.no, tlf. 957 50 245).

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS