Stillingsannonse:

Vil du jobbe på desken i Aftenposten?

Søknadsfrist: 29. april

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten presenterer en innsiktsfull dekning av vesentlige nyheter fra Norge og verden.

Vi satser på analyserende journalistikk formidlet gjennom effektive og engasjerende fortellerteknikker i alle våre kanaler.

Vi har store ambisjoner for Norges største papiravis.

Nå er vi på jakt etter to allsidige medarbeidere som vil gjøre den enda bedre: én i fast stilling og én i ett års vikariat.

Vi søker deg som tar gode journalistiske fortellergrep og som kan løfte avisen visuelt.

Aftenposten er i sterk utvikling, og vi ser etter medarbeidere som kan være med å utvikle og forme morgendagens desk.

Samtidig har du relevant journalisterfaring, solide språkkunnskaper, og du gjør stødige presseetiske vurderinger. Aftenposten er i sterk utvikling, og vi ser etter medarbeidere som kan være med å utvikle og forme morgendagens desk.

Det er en fordel, men ingen forutsetning at du har bakgrunn fra en papirdesk. Men du må ha dokumenterte evner til å presentere journalistikk på en måte som engasjerer leserne.

Du kan for eksempel ha god erfaring med digitale fortellerteknikker som du hos oss omsetter til papirformatet.

Du er kreativ, leken og liker å samarbeide, men tar også selvstendig ansvar for redigering og sluttprodukt.

Det er en stor fordel om du behersker grunnleggende verktøy som Indesign, Illustrator og Photoshop. Du må kunne arbeide raskt og nøyaktig innenfor stramme tidsfrister.

Vi tilbyr:

På desken får du være der det skjer, i hjertet av Aftenposten, og prege fremstillingen av de store nyhetssakene. Her blir du del av et kreativt miljø, tett på feature-desken, digitale utviklere, grafikk-medarbeidere, fotografer og avisens kreative leder. Du vil også samarbeide med noen av landets ledende journalister og historiefortellere.

Vi lover utfordrende arbeidsoppgaver og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Aftenposten holder til i Akersgaten 55, midt i Oslo sentrum i lyse og moderne lokaler. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og personalordninger.

Kvinner oppfordres til å søke.

Stillingen medfører turnus med ettermiddagsvakter, kveldsvakter og friuker.

Spørsmål kan rettes til:

Gunnar Johnsen, avdelingsleder publisering, [email protected], mob: 915 14 077

Kristin Kornberg, printsjef, [email protected], mob: 982 49 807

Gunnar Kagge, klubbleder, [email protected], mob: 917 93 962

Søknadsfrist: 29. april 2019

SØK STILLINGEN HER

Firma: Aftenposten

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.

Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.

Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.