Stillingsannonse:

Vil du bli vår nye redaktør?

Søknadsfrist: 20. januar

Bobil og Caravan Magasinet

Bobil og Caravan Magasinet

BoCM er Norges største fagtidskrift for campinginteresserte og utgis seks ganger i året. Bladet dekker de viktigste nyheter og trender på bobil- og caravanfronten, har egne sider om teknikk og utstyr, og inspirerende reportasjer fra aktuelle reisemål i inn- og utland.Les mer om oss på www.nocc.no

Bobil og Caravan Magasinet søker ny redaktør med camping- og friluftsinteresse.

Vår nåværende redaktør går snart av med alderspensjon og ønsker å overlate redaktørstolen og stafettpinnen til yngre krefter. Vi søker derfor hans etterfølger som ansvarlig redaktør med tiltredelse fra sommeren 2022.

Bobil og Caravan Magasinet, BoCM, er Norges største magasin innen caravan, camping og reiseliv. I tillegg til å være medlemsblad for NBCCs medlemmer, distribueres BoCM gjennom caravanforhandlere, samarbeidspartnere, og i løssalg gjennom Bladcentralen. Magasinet er medlem av Fagpressen, og følger retningslinjene for uavhengighet, Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten, Tekstreklameplakaten og Pressens Faglig Utvalg, PFU.

Kantar Medias store leserundersøkelse fra 2019, viser at ca. 20% av leserne av BoCM ikke er campere. Gjennom valg av innhold, presentasjon, lay out og design, ønsker BoCM å stadig fornye seg, videreutvikle leseruniverset og appellere til enda større lesergrupper. Unge og barnefamilier er en viktig målgruppe, i tillegg til at de godt voksne, «det grå gullet», utgjør hovedtyngden av leserne. Gjennomsnittsalderen på leserne er 57 år, fordelt på 41% kvinner og 59% menn. Nyheter fra caravanbransjen, camping i inn- og utland, reisemål, historiske steder og mangfold er stikkord for det journalistiske arbeidet i BoCM.

Norsk Bobil og Caravan Club, NBCC, er Norges største interesseorganisasjon for campere med campingvogn eller bobil. I tillegg til BoCM, distribuerer NBCC informasjon internt og eksternt på hjemmesider, nyhetsbrev og andre digitale medier. Vi søker en redaktør som kan ta BoCM videre, men også en person som er opptatt av digitale medier og har kompetanse til å være med å utvikle dette videre. Vi søker derfor en som er oppdatert og «sulten» på nye utfordringer.

NBCC har hovedkontor på Sørumsand, og der vil vår nye redaktør bli en del av teamet som hele tiden jobber for å gjøre NBCC og BoCM større og bedre for nåværende og nye medlemmer og lesere. BoCM er et viktig «ansikt» utad for NBCC. Teamet på Sørumsand er viktige bidragsytere med ideer og innspill til redaksjonelt innhold. I tillegg har BoCM en stab av dyktige samarbeidspartnere som produserer stoff til magasinet.

Vår nye redaktør bør ha:

  • Solid journalistisk utdanning og bakgrunn
  • Bakgrunn fra nyhets- og/eller fagpresse
  • Innsikt og kompetanse i utvikling av digitale medier og presentasjonsformer
  • Evne til å levere presist på deadliner og andre tidsfrister
  • Ønske, vilje og evne til å bringe caravanpressen videre framover
  • Interesse for camping og friluftsliv
  • Sulten på nye utfordringer
  • Gode samarbeidsevner

For den rette kvinne eller mann tilbys konkurransedyktige vilkår.

Er dette noe for deg ser vi frem til å motta din søknad innen 20. januar 2022

For mer informasjon:

Kontakt: Bjarne Eikefjord, ansvarlig redaktør BoCM, Tlf. 906 10 775 eller
Nina Larsen, daglig leder NBCC, Tlf. 918 94 526.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS