Vil du bli med på laget? E24 søker journalister til tre ledige stillinger!

Søknadsfrist: 22. august 2018

Norges største nettsted for økonomi- og næringslivsnyheter har tre spennende muligheter for iderike og skriveføre journalister:

To journalister E24 (faste stillinger)

Vi leter etter deg som har evnen til å se de viktigste sakene og de gode vinklene. Du har en god penn, gode ideer og jobber like godt på egenhånd som i team, og du må like et høyt tempo.

Målet vårt er å være først ute med det siste, samtidig som vi gir innsikt og bakgrunn.

Vi søker både en finansjournalist og en journalist som vil ha næringsliv som sitt hovedområde. Interesse for økonomi og næringsliv er en forutsetning, gode formidlingsevner likeså.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter. Turnusjobbing pluss mulighet for overtid inngår i stilling. Arbeidssted er Akersgata 55.

Om du har spørsmål til stillingen, kan du ta kontakt med:

Nyhetsredaktør Ingrid Indseth på 951 55 532

Klubbleder Lars Selvik på 476 61 546

Journalist E24+ (prosjektstilling, 12 måneder)

I en økonomi som endrer seg stadig raskere, søker vi en journalist som kan sette nyhetene i sammenheng og få frem hva nyhetene betyr i praksis.

Gjennom premiumproduktet E24+ jobber vi for å gi leserne sakene som forklarer nyhetene som endrer vår økonomi. Nyheter starter med hvem, hva og hvor. Vi tar steget videre til hvorfor og hvordan.

Vi trenger en journalist med god økonomiforståelse og utmerkede formidlingsevner. Du må kunne trenge inn til kjernen i kompliserte saker, men også presentere funnene dine på en kortfattet, pedagogisk og engasjerende måte.

Du må være opptatt av økonomi og næringsliv. Du må trigges av muligheten til å bygge noe nytt.

E24+ er et nytt produkt, og du må like å ta ansvaret for produktets suksess sammen med resten av redaksjonen.

Om du har spørsmål til stillingen, kan du ta kontakt med:

Magasinredaktør Øyvind Henriksen på 916 24 715

Klubbleder Lars Selvik på 476 61 546

Søk på stillingene her

Søknadsfrist: 22. august 2018

Firma: E24 Dine Penger

E24 Dine Penger er et heleid datterselskap av VG, som eies av Schibsted-konsernet. Vi har rundt 1,5 millioner brukere hver uke, hvorav over halvparten leser oss på mobil - en stor andel sistnevnte gjennom appen minE24. Det gjør oss til Norges største innen økonomi og næringsliv på nett. I redaksjonen jobber 23 faste ansatte. Sammen med kommersiell avdeling og redaksjonen i Dine Penger er vi 40 ansatte.