Stillingsannonse:

Vikar Etterbørs

Søknadsfrist: 13. mai

Etterbørs er Norges fremste redaksjon innenfor temaer som medier, kultur, reklame, pr og teknologi.

Etterbørsredaksjonen er på jakt etter en ambisiøs journalist med nyhetsteft og erfaring med å grave frem egne nyheter.

Du må kunne jobbe selvstendig og i team, ha stor arbeidskapasitet og være med å utvikle DNs journalistikk på alle plattformer.

Etterbørs er Norges fremste redaksjon innenfor temaer som medier, kultur, reklame, pr og teknologi.

Vi er på jakt etter en ambisiøs og idérik reporter som kan jobbe fra 1.juni til 1.september 2019 og kan sette dagsorden innenfor disse feltene. Kvinner oppfordres til å søke.

Søknadsfrist er 13.mai.

Spørsmål om stillingen kan rettes til fung. redaksjonssjef Marcus Husby,
[email protected] Tlf. 98608875

SØK STILLINGEN HER

Firma: Dagens Næringsliv

Dagens Næringsliv (DN) er et selskap i mediekonsernet NHST Media Group, som også omfatter Morgenbladet og en rekke internasjonale bransjepublikasjoner.
DN er Norges ledende næringslivsavis og ble i 2018 kåret til "Årets avis" på nett og papir, samt vinner av SKUP-prisen.

NHST Media Group har som mål å være størst og best på næringslivsnyheter i Norge, og verdensledende innen de tre markedssegmentene shipping, sjømat, olje og gass.
Alle våre publikasjoner skal kjennetegnes av journalistisk grundighet og kvalitet, samt at vi skal ha evne til å drive fram de eksklusive nyhetssakene som skal overraske og engasjere våre lesere.
I NHST konsernet inngår følgende selskaper: Dagens Næringsliv, Morgenbladet, Europower, Mynewsdesk/Mention og NHST Global Publications AS, sistnevnte med følgende publikasjoner; Fiskeribladet, Intrafish, Recharge, Tradewinds og Upstream.