Stillingsannonse:

Videoreporter TV 2 Underholdning TV2.no (fast)

Søknadsfrist: 12. januar

TV 2

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

For sammen skaper vi øyeblikkene.

Fast stilling for videoreporter med lidenskap for underholdningsstoff.

Vi skal ansette en videoreporter i en fast stilling til å jobbe med dekningen av TV 2s programmer og underholdningsjournalistikk på TV2.no.

Vi søker deg som følger godt med på TV 2s programmer og underholdning generelt. Du har et brennende engasjement for hvordan dette når ut digitalt, og hvordan saken din kan skape mest mulig oppmerksomhet i sosiale medier og andre plattformer.

Du har en gjennomtenkt plan på hvordan stoffet du jobber med kan føre til økt bruk av TV2.no, TV 2 Sumo og mer oppmerksomhet rundt TV 2s programmer, samtidig som sakene du jobber med vil berike universet rundt TV 2s programmer.

I redaksjonen vil din primære publiseringsplattform være TV2.no og sosiale medier, men også Nyhetskanalen og TV 2s 1830- og 21-sendinger, samt produksjon av webteaser til TV 2s programmer.

Arbeidsoppgaver:

 • Du behersker tekst-, bilde- og videoproduksjon til nett og tv. Du kan lage egne grafiske videopakker til webteaser for de ulike programmene.
 • Videoreporter har et særskilt ansvar for å levere videoinnhold til tv2.no. Det innebærer å finne, identifisere, innhente, bearbeide og publisere video til nett.
 • Du må også kunne skrive artikler og produsere på andre formater enn ren video.
 • Det er en stor fordel om du har et etablert kildenettverk innen norsk underholdningsbransje. Du er engasjert og godt oppdatert på norske profiler og følger godt med på hva disse gjør i sosiale medier. Du brenner etter å være først med de viktigste underholdningsnyhetssakene, og best på nyhetene alle snakker om.
 • Du må kunne vise til stor produksjon av videoer og artikler i høyt tempo, også på breaking news.
 • Du må ha stor arbeidskapasitet og god presseetisk forståelse.
 • Du må ha gode samarbeidsegenskaper.

Vi tilbyr:

 • Vi kan tilby jobb i en spennende redaksjon med kreative, engasjerte og humørfylte kolleger.
 • Tiltredelse: 1. januar 2022 eller etter nærmere avtale.
 • Stillingen kan medføre noe reisevirksomhet.
 • I utgangspunktet ingen turnus, men noe helg- og kveldsjobbing må påberegnes under sesong.

For spørsmål ang stillingen, kontakt:

Solveig Bådsvik, redaksjonsleder TV2.no Underholdning: [email protected]

Margrethe Solheim, leder Klubb 2: [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS