Stillingsannonse:

Rød Løper-redaksjonen samlet. Fra venstre: Celina Morken, Thea Hope, Kine Falch, Madeleine Liereng og Jonas Hammer.
Rød Løper-redaksjonen samlet. Fra venstre: Celina Morken, Thea Hope, Kine Falch, Madeleine Liereng og Jonas Hammer.

Vi søker produsent for «Rød Løper»!

Søknadsfrist: 23. august

Vår produsent har fått nye oppgaver og derfor er drømmejobben ledig!

«Rød Løper» er Norges største web-TV-program om kjendiser og underholdning, og vi søker nå deg som vil lede det redaksjonelle arbeidet. En av dine viktigste oppgaver blir å sørge for at vi fortsetter å være først ute med siste nytt fra Kjendis-Norge.

Dagbladet

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Vårt TV-univers om norske og internasjonale kjendiser har opp mot 1,5 millioner visninger hver uke. Vi som står bak tilhører Kjendisdesken i Aller Media, som produserer til Dagbladet og Se og Hør.

Du må være en god og kreativ leder, og også selv kunne filme, redigere og presentere stoffet vi lager digitalt. Treffsikkerhet her er et must, og vi trenger deg som har en utpreget tabloid forståelse.

Du må like å sjonglere oppfølging av programledere og videojournalister med planlegging og dialog med eksterne partnere på redaksjonell og kommersiell side. Jobben blir også å overvåke og analysere målgruppen vi skal treffe.

Som produsent hos oss vil du være sentral i videreutviklingen av «Rød Løper»-universet. Du vil jobbe tett med leder for Kjendisdesken og Aller Medias programsjef.

Så har du lyst til å se Paradise Hotel, Farmen Kjendis, Camp Kulinaris og mye annet gøy TV-innhold i arbeidstiden?

Send oss en søknad!

KONTAKT:

Leder for Kjendisdesken i Aller Media, Jonas Jørstad: 932 45 329/ [email protected]

Direktør TV i Aller Media, Mads A. Andersen: 951 26 166/ [email protected]

Leder for redaksjonsklubben i Dagbladet, Anders Holth Johansen: 476 16 896/ [email protected]

Søknad med CV/referanser sendes til [email protected] innen mandag 23.august.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS