Vi søker ny kommunikasjonsrådgiver

Søknadsfrist: 27. mai 2018

Er du lidenskapelig opptatt av god kommunikasjon og har et godt språk?

Trives du med varierte og praktiske oppgaver innen hele spekteret av kommunikasjonsfaget? Trigges du av tanken på å delta på et lag som skal jobbe med å utvikle selskapet videre? Er du dyktig på å skape gode relasjoner og være pådriver for å utvikle en god delingskultur med bruk av moderne digitale verktøy? Da er det kanskje deg vi ser etter!

I avdelingen for HR, kommunikasjon og IT søker vi etter en ny kommunikasjonsrådgiver i 100 % fast stilling. Du vil inngå i et team på 7 personer, men du vil alene ha ansvaret for intern og ekstern kommunikasjon, i tett samarbeid med avdelingen, ledere og øvrige medarbeidere. Selskapet har 54 ansatte fordelt på tre lokasjoner (Borgund i Lærdal, Rakkestad og Sarpsborg). Du vil rapportere til direktør HR og kommunikasjon, og arbeidssted vil være Grålum, Sarpsborg.

Ansvarsområder:

 • Initiere, planlegge og produsere innhold i ulike flater både internt og eksternt
 • Webredaktør for sosiale medier og selskapets internett - og intranettsider
 • Tekst og innholdsproduksjon av årsrapport, pressemeldinger og diverse rapportering
 • Følge opp selskapets sponsor- og samarbeidsavtaler
 • Prosjektarbeid (f.eks. nye nett- og intranettsider)
 • Kontakt med medier og andre interessenter
 • Noe reisevirksomhet må påregnes

Kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning innen kommunikasjon eller annen relevant fagretning
 • Erfaring med ulike typer medieproduksjon
 • Erfaring med webpublisering og bildebehandling
 • God kunnskap om Sharepoint/O365
 • Gode språkkunnskaper, både i norsk og engelsk

Vi søker deg som er selvstendig, positiv, proaktiv og har høy arbeidskapasitet. Østfold Energi er et selskap i kontinuerlig utvikling, og du vil raskt bli ansvarlig for spennende utviklingsoppgaver innen kommunikasjonsfaget. Vi kan tilby et positivt og utviklende arbeidsmiljø, konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og personalforsikringer.

Ved spørsmål, ta kontakt med Østfold Energi ved Hege Håkonsen, direktør HR og kommunikasjon, tlf. 984 81 279.

Søknad sendes til [email protected] innen 27.mai 2018.

Søknadsfrist: 27. mai 2018

Firma: Østfold Energi AS

Østfold Energi produserer energi fra fornybare og bærekraftige kilder – vann, vind og varme.

Vi har egne vannkraftverk i Indre Sogn og i Østfold. I tillegg eier Østfold Energi kraftverkene Siso og Lakshola i Nordland sammen med Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk (NTE), og er medeier i småkraftselskapet NGK Utbygging.

Innenfor vindkraft er vi medeier i vindparkene Mehuken i Sogn og Fjordane og Midtfjellet i Hordaland, og deltar aktivt i utvikling av ny vindkraft gjennom Zephyr AS. I tillegg eier selskapet seks energisentraler i Østfold - Sparpsborg, Mysen, Halden og Rakkestad. Østfold Energi AS eies av Østfold fylkeskommune og 13 av fylkets 18 kommuner. Aksjekapitalen er 70 millioner kroner fordelt på 70 000 aksjer á 1 000 kroner. Se egen oversikt over eiere . I 2017 utgjorde den totale produksjonen 2 506 GWh, tilsvarende strømforbruket til nesten 120 000 husstander.