Stillingsannonse:

Vi søker journalist i Tvedestrandsposten

Søknadsfrist: 15. februar

Tvedestrandsposten

Tvedestrandsposten

Tvedestrandsposten er en tredagers avis for Tvedestrand, Vegårshei, Arendal østog Åmli, ble startet som radikal Venstre-avis i 1872 av Arne Garborg som forlotden få måneder etter. Den gikk så over til Høyre før den i 1902 ble erklært upartisk.Etter familieeierskap ble den i 2000 kjøpt av A-pressen. Tvedestrandsposten er nåen del Amedia.

Vi søker journalist.

Har du lyst til å jobbe med utgangspunkt i Norges koseligste sørlandsby, i en avis som har opplevd en fantastisk vekst de siste årene? Da bør du lese videre.

Nå er nemlig Tvedestrandsposten på jakt etter en dyktig journalist. I 150 år har Tvedestrandsposten vært en viktig aktør i lokalsamfunnet. Aldri har avisen, som ble grunnlagt av Arne Garborg i 1872, hatt flere abonnenter enn i jubileumsåret.

Nå vil vi ha med en ny journalist på laget, som skal bidra til enda bedre nyhetsdekning for våre lesere i Tvedestrand, Vegårshei, Åmli og Flosta.

Tvedestrandsposten er en fremoverlent og ambisiøs lokalavis, og vi er nå på jakt etter en journalist som både kan lage kjappe nyhetssaker og grundige reportasjer.

Vi leter etter deg som brenner for lokaljournalistikken, som har lyst til å bidra til å sette dagsorden lokalt, og som elsker å formidle de nære, gode historiene.

Vi er på jakt etter en person med solid digital kunnskap, som har et stort engasjement, er kreativ og takler et høyt arbeidstempo. Tvedestrand er en kommune i utvikling. Flere bedrifter satser i området, og nå bygges det ny barneskole.

Midt i byen, i det gamle trehusmiljøet, ligger avishuset. I tillegg til gode kollegaer her, vil du få glede av at hele Amedia-nettverket løpende deler kunnskap om god journalistikk, frontredigering og innholdsutvikling.

Som journalist i Tvedestrandsposten vil du få jobbe med alle typer saker. Det være seg økonomi, næringsliv, politikk, helse og omsorg, kultur, krim, samferdsel, nærmiljø, skole, idrett, friluftsliv, bolig og portrettintervjuer.

Nå søker vi deg som er sulten og idérik i jakten på de gode historiene, og som er god på både tekst, foto og video.

I Tvedestrandsposten er det en fordel at man liker å ta ansvar og jobber selvstendig. Er du i tillegg rask og effektiv, nysgjerrig og utadvendt, så kan du være riktig person for oss.

Er dette interessant – så ring en av oss:

Marianne Drivdal, redaktør, tlf 993 86 819

Olav Loftesne, klubbleder, tlf. 959 42 653

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS