Stillingsannonse:

Vi søker journalist (6 mnd vikariat) og frilansere til A-magasinet

Søknadsfrist: 21. desember

Noen av våre journalister skal ut i prosjekter, og vi er på jakt etter engasjerte og dyktige medarbeidere til vår redaksjon.

Vi søker deg som idérik, leken og uredd som har lyst å være med og utvikle magasinjournalistikken både digitalt og på papir.

Du må ha dokumentert evne til å produsere egne nyhetssaker som vekker interesse og kan skape debatt. Du har sterk journalistisk kompetanse, er en god historieforteller og liker å jobbe med flere saker over tid, både selvstendig og i team. At du behersker digitale historiefortellingsteknikker og -verktøy, er et pluss.

Vi kan tilby et interessant og kreativt arbeidsmiljø. Du vil få jobbe med spennende journalistiske prosjekter i en sammensveiset redaksjon.

Vi har ledig:

Ett vikariat på 6 måneder. Stillingen medfører turnus. Oppstart januar 2021.

Frilansere til innholdsproduksjon samt design av saker både digitalt og print. Mulighet for sommerjobb.

For spørsmål, kontakt:

A-magasinets redaktør Lillian Vambheim, [email protected] /91600412.

Redaksjonsklubbens formann Kristjan Molstad, [email protected] /415 67 357, kan også kontaktes.

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Aftenposten

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.

Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.

Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS