Stillingsannonse:

Vi søker etter unge talentfulle samiske journalister

Søknadsfrist: 19. juli

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Er du ute etter å bli en dyktig programleder foran skjermen, en råtass i radiostudio eller den neste store musikkjournalisten?

Vi er på leting etter unge, samiske talenter som skal få bryne seg på noen av våre prestisjeprosjekter i året som kommer.

NRK har store ambisjoner med det samiske innholdet, og ønsker å få inn unge talenter som byr på seg selv, som ivrer etter å lære og som tør å utfordre tradisjonelle og etablerte arbeidsmetoder. Vi tilbyr ett år i NRK Sápmi hvor du sammen med flinke kollegaer får muligheten til å lære mer om, ja kanskje til og med bli en ekspert på, ett spesielt felt innenfor media.

I talentprogrammet får du:

  • Læring tilrettelagt for å fortelle gode historier til større publikum på valgte plattform.
  • Lære hvordan presentere innhold på en måte som publikum finner og velger.
  • Arbeidet er tilrettelagt slik at du skal lære og oppleve mestring som journalist under talentprogrammet
  • Du får tilgang til coach og veiledning gjennom din prosjektleder og personalleder.
  • Lønn som journalist.

Vil du bli en av våre fire talenter?

Send en video av deg selv hvor selger deg inn som en av våre neste store talenter.

Vi oppfordrer deg til å søke på ett av disse konseptene:

  1. Et nytt radioprogram som går på NRK Sápmi hver formiddag. Her vil du jobbe med innhold til radiostudio med kameraer, i P3morgen-stil, nett og sosiale medier. Kan du noe foto, redigering og bruke mobil som arbeidsverktøy så oppfordrer vi deg til å søke.
  2. En ny dokureality for 12-åringen hvor man tester ut frykter og drømmer på en ærlig og uforutsigbar måte. Du vil i konseptet jobbe med innhold til nett, tv og sosiale medier. Er du aktiv på sosiale medier og kan prate rett i kamera, kan noe redigering og kanskje gjort publikasjoner på youtube eller andre sosiale medier,
    så send inn din søknad.
  3. Urbi er NRK Sápmi`s satsing på samiske artister. Er du en musikkinteressert formidler og skriver og snakker samisk så oppfordres du til å søke. Konseptet skal også presentere et visuelt bilde av musiker(e), mennesket og artisten ut til publikum. Innholdet som produseres skal på nett og sosiale medier.
  4. Nyhets- og publiseringsavdelingen: Du må være hypp på å publisere nyhetsinnhold som skal publiseres på nett og sosiale medier. Et stort nettverk er en fordel. Om du i tillegg har grunnleggende journalistisk forståelse som du evner å bruke ved å være nysgjerrig på samfunnet rundt deg og kan skrive og snakke samisk, ja da oppfordrer vi deg til å søke.

Samisk versjon

Lurer du på noe mer? Ta gjerne kontakt:

SØK STILLINGEN HER:

Firma: NRK Sápmi

NRK Sápmi er den samiske urfolksdivisjonen i NRK. NRK Sápmis hovedoppdrag er å lage innholdstilbud til den samiske befolkningen, men divisjonen skal også bidra til kunnskap og informasjon om det samiske samfunnet til den øvrige befolkningen.

NRKs samiske innhold og publisering skal være et forbilde i verden for hvordan et mediehus styrker et urfolks språk og kultur.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS