Vi søker digital journalist som brenner for nyheter og folk – fast stilling

Søknadsfrist: Snarest

Har du nyhetsteft, evner å finne gode vinklinger, jobber effektivt og har et godt språk? Da har vi i Svelviksposten bruk for deg!

Fra 03.01.2019 trenger vi nemlig en ny journalist til å bidra til å øke vår voksende leserskare. Du vil arbeide med alle stoffområder som skrivende journalist for vår papir- og nettavis, i tett samarbeid med ansvarlig redaktør.

Svelviksposten dekker Svelvik kommune, og kommer ut hver torsdag på papir og løpende på nett og mobil. Vi holder til i Svelvik, og du vil som en del av en liten redaksjon komme tett på leserne våre. Vi har en positiv opplagsvekst, og et ungt arbeidsmiljø.

Stillingen foregår primært i vanlig arbeidstid.

Vi kan tilby en spennende arbeidshverdag der du får ta stor del i det redaksjonelle arbeidet, med fokus på nyheter og digital utvikling.

Det forventes at du bidrar med ideer til saker, våger å stille de tøffe spørsmålene og er godt kjent med Vær Varsom-plakaten.

Kvalifikasjoner:

  • Du har høyere utdanning innen journalistikk og redaksjonell erfaring
  • Du har digital kompetanse
  • Du har høy arbeidsmoral
  • Du er selvgående og liker ansvar
  • Du har førerkort og stiller med egen bil.

Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne ta en prat med deg!

Søknad, CV og referanser sendes til ansvarlig redaktør og daglig leder, Emma Huisman Moskvil, på mobil 90556882 eller e-post [email protected].

Tiltredelse 03.01.19.

Søknadsfrist: Snarest

Firma: Svelviksposten

Svelviksposten dekker Svelvik og kommer ut hver torsdag på papir og løpende på nett og mobil. Avisa har 4.000 lesere og en positiv opplagsutvikling. Vi holder til i Svelvik.