Vesterålen Online søker krimreporter, desksjef og journalister

Søknadsfrist: 9. desember

Kort om stillingene:

Krimreporteren vil ha hovedansvaret for nettstedets dekning av små og store kriminalsaker. Stillingen inngår i nettavisens turnus. Kontorstedet er Sortland. Søkere med erfaring innen krimjournalistikk vil bli foretrukket, men gode nyhetsjegere oppfordres også til å søke

Arbeidsgiver: VOL Vesterålen Online

Desksjefen vil få ansvaret for å ferdigstille både Vesteraalens Avis og Andøyposten. Stillingen skal i utgangspunktet betjenes fra Andøypostens lokaler på Andenes. Stillingen inngår i turnusen til Andøyposten, som innebærer helgevakt hver fjerde uke.

Dersom det ikke kommer kvalifiserte søkere til stillingen på Andenes, kan vi vurdere å opprette stillingen i Vesteraalens Avis på Stokmarknes.

Arbeidsgiver: Andøyposten As.

Journalist(ene) skal bidra til å styrke vår satsing. Vi er på jakt etter flinke folk, gjerne med spisskompetanse innen feature-, næringslivs- eller videojournalistikk. Stillingene inngår i nettavisens turnus.

Arbeidsgiver: VOL Vesterålen Online.

Hva søker vi etter?

Felles for alle stillingene: Vi søker etter medarbeidere som kan løfte VOL til et høyere nivå. Vi foretrekke kandidater som kan dokumentere resultater fra sitt arbeid. Vi tror det er en stor fordel om du kjenner regionen godt fra før, men dette er ingen betingelse.

Vi tror også at gode samarbeidsegenskaper er svært viktig. Dette gjelder særlig desksjefstillingen, som rapporterer til to ulike nyhetsledere og ansvarlig redaktør.

Vi forventer for øvrig at du har førerkort for bil, arbeider målrettet og ønsker å arbeide i en region der konkurransen er hard.

Dersom noen av søkerne ønsker å ha Myre i Øksnes kommune som arbeidssted, ber vi om at dette opplyses.

Opplysninger om stillingen gis av Geir Bjørn Nilsen, [email protected] , som er ansvarlig redaktør i Andøyposten, VOL og Vesteraalens Avis. Nyhetsleder Espen Mowinckel Pettersson, [email protected], nyhetsleder Atle Nielsen, [email protected] og Tony Gulla Sivertsen, [email protected] svarer også på spørsmål.

Søknad, hvorav CV er viktigst, stiles til ansvarlig redaktør og sendes til[email protected]. Vennligst ikke vedlegg «GDPR-sensitiv» informasjon i søknaden.

Søknadsfrist er 9. desember klokken 1600

PS

Ønsker du å bli vår nye «levendebilder-sjef»? Fortell hvorfor i to videosnutter, en på 30 sekunder og en på maksimalt 120 sekunder.

DS