Stillingsannonse:

Vestby Avis søker sommervikarer/
frilansere

Søknadsfrist: 7. mars

Vestby Avis

Vestby Avis

Vestby Avis dekker Vestby kommune med 18.000 innbyggere. Avisen har 3300 abonnenter og har god vekst. Vestby Avis eies av Amedia-konsernet.

Er du nysgjerrig og glad i folk? Liker du å skrive?
Da må du lese videre.

Vestby Avis søker iderike og engasjerte sommervikarer med god nyhetsteft og positiv innstilling. I vår lokalavis må du være forberedt på å dekke alle stoffområder. Digitale ferdigheter vil bli vektlagt.

Du kan gjerne ha erfaring fra avis- og mediebransjen, studere journalistikk eller bare ha lyst til å prøve deg som journalist. En lokalavis som oss trenger folk i redaksjonen som bryr seg om det som skjer i Vestby kommune. Vi jakter hele tiden de gode historiene fra hele kommunen og dekker både arrangementer og hendelser. Det som er viktig er at du evner å jobbe selvs-tendig og er pålitelig. Arbeidet innebærer både kvelds- og helgejobbing. Du må beherske et høyt tempo og ha egne ideer til saker.

Du må like å omgås folk, for i jobben vår møter vi mennesker i forskjellige samfunnsroller med ulik bakgrunn. De møter vi med engasjement og respekt. Du bør som et minimum beherske å ta bilder og å filme enkle videoer med telefonen.Kontorene våre ligger i Vestby næringspark i Deliveien 5. Vi har reportasjebil, så du må derfor ha førerkort.

Vi har behov for sommervikarer i juni, juli og august, men det er også svært ønskelig at du fortsetter som frilanser hos oss etter sommeren. Besøk oss gjerne på vestbyavis.no

Har du spørsmål til stillingene, kan du kontakte konstituert ansvarlig redaktør
Eva Nyhaug på mob: 906 33 391, eller [email protected]

Søknadsfrist er 7.03 2022, men søk så fort du kan! Send en kortfattet søknad til [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS