Stillingsannonse:

Vestby Avis søker ansvarlig redaktør / daglig leder

Søknadsfrist: 7. juni

Vestby Avis søker ansvarlig redaktør / daglig leder med stort engasjement for lokalsamfunnet og evne til å utvikle avisen videre.

Som redaktør står du ansvarlig for å forvalte den publisistiske plattformen til avisen, ved å være en garantist for at avisa ivaretar sin uavhengighet, saklighet, sin relevans og sitt samfunnsansvar.

Som redaktør setter du alltid leseren først

Som redaktør setter du alltid leseren først, og bruker innsikt og analyse for å sørge for at avisa utvikler seg i takt med leseren sitt behov.

Vi søker en redaktør med redaksjonell erfaring.
Du har god kjennskap til hva digitaliseringen i samfunnet innebærer både av muligheter og utfordringer i en redaksjon.

Du må ha lyst og evne til å lede Vestby Avis som organisasjon gjennom interessante og krevende prosesser de kommende åra.

Som leder er du nysgjerrig, lærings- og utviklingsorientert. Du har mot, engasjement og evne til å inspirere dine medarbeidere. Du er strategisk sterk og evner å gjennomføre og sette ut i livet endringer og forbedringer. Du har gode samarbeidsevner, er tydelig på hva du vil og god til å kommunisere det.

Som ansvarlig redaktør for Vestby Avis rapporterer du til styreleder i Vestby Avis, Petter Christian Saugstad.

For mer informasjon: [email protected]o Tlf: 920 58 381

SØK STILLINGEN HER

FIRMA: Vestby Avis AS

Vestby Avis er ukeavis for Vestby i Akershus. Avisen ble etablert i 2006 for å tilby superlokal informasjon til innbyggerne i kommunen.Avisen er en del av Amediakonsernet.
Vi har et opplag på 3.020 abonnenter, omsetter for 7,2 millioner kroner og leverer solide overskudd.