Stillingsannonse:

Vårt Land søker journalist

Søk snarest! Søknadsfrist: 14. august

Vårt Land

Vårt Land

Vårt Land er landets ledende dagsavis på den norske tros- og livssynsarenaen. Avisen når daglig 60 000 lesere. I 2020 var driftsinntektene på 119,9 millioner kroner. Avisen ble stiftet i 1945 og eies av det skandinaviske mediekonsernet Mentor Medier. Konsernet har blant annet eierinteresser i Dagsavisen, Morgenbladet, den svenske dagsavisen Dagen, samt Klar Tale og Mediaconnect. Avisen holder til i Grubbegata 4-6 i Oslo sentrum.

For mer informasjon, se vl.no

Vil du jobbe i en av Norges mest spennende aviser?

Vårt Land er landets ledende avis på nyhets- og fenomensaker om kirke, religion, tro og verdispørsmål. Nå er vi på jakt etter en journalist i fast stilling til vår religionsredaksjon. Du bør ha interesse for tro og livssyn, og gjerne kjennskap til det norske kirkelandskapet. Vi oppfordrer journalister med mangfoldskompetanse til å søke på stillingen, og er særlig ute etter kandidater med lyderfaring.

Vi ser etter deg som har en utpreget nyhetsteft og brenner for å fortelle de gode historiene. Du evner å jobbe systematisk og selvstendig, og trives med høyt tempo. Du bidrar også til å løfte redaksjonens digitale utvikling og trives med en kombinasjon av raske nyheter, graving og historiefortelling.

I Vårt Land jobber det 45 medarbeidere fordelt på religion, nyhet, publisering, debatt/kommentar, kultur og marked/annonse. Du blir en del av et engasjert team av dyktige reportere som deler raust av sin kompetanse og som brenner for Vårt Lands unike avisprosjekt. Som journalist i Vårt Land inngår du i en turnusordning.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte:

Religions- og featureredaktør Elise Kruse.
E-post: [email protected]. Mobil: 994 48 997.

Klubbleder Elias Bakken Johansen.
E-post: [email protected]. Mobil: 405 56 761.

Oppstart: Snarest.

Søknadsfrist: 14. august.

Søk på stillingen her:

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS