Stillingsannonse:

Vårt Land søker etter dyktige sommervikarer og tilkallingsvikarer

Søknadsfrist: 25. januar

Mange norske journalister og redaktører har startet karrieren sin i Vårt Land. Som vikar i Vårt Land kommer du tett på de store sakene og får jobbe med erfarne og inspirerende kollegaer i et godt miljø.

Vi søker sommervikarer til alle våre redaksjonelle avdelinger. Vikariatene varer fra 7-10 uker, etter avtale. Du har presseetikkens ABC på plass, har teft for nyheter og utvikler gode digitale fortellinger. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og god oppfølging. Vi søker også tilkallingsvikarer til redaksjonen, både på kultur, nyhet og religion. Vi oppfordrer journalister med mangfoldskompetanse om å søke.

Debatt og kommentar

Avdelingen for meningsstoff, kommentar og debatt ønsker å løfte viktige verdidebatter. Vi er særlig opptatt av de politiske motkulturene og sentrale spørsmål i tros- og livssynsdebatten. Vi søker en sommervikar både til debatt og kommentar, og gjerne deg som vil jobbe med begge deler.

Avdelingen ledes av politisk redaktør Berit Strøyer Aalborg.

Nyhet

Vil du jobbe tett med noen av landets mest erfarne politiske journalister i månedene før stortingsvalget? Vil du undersøke sammenhengen mellom etikk, penger og makt, eller er du opptatt av hvordan våre valg påvirker verdens fattigste og kloden vår? Vi søker etter fire journalister som er nysgjerrige på hva verdibasert nyhetsjournalistikk er og vil jobbe i en liten riksavis som er stor nok til å ha gjennomslag i nyhetsbildet. Nyhetsavdelingen har også behov for flere dyktige tilkallingsvikarer utover våren.

Avdelingen ledes av nyhetsredaktør Veslemøy Østrem.

Religion

Vårt Land er landets beste og viktigste avis på nyhets- og fenomensaker om kirke og religion. Vi søker etter fire journalister med interesse for tro og livssyn som kjenner det norske kirkelandskapet. Du får jobbe både med portrettintervjuer, lengre reportasjer og løpende nyhetsarbeid. Religionsavdelingen har også behov for flere dyktige tilkallingsvikarer og hører gjerne fra deg hvis du kan starte i løpet av våren.

Avdelingen ledes av konstituert religionsredaktør Elise Kruse.

Kultur

Kulturavdelingen søker sommervikarer med et godt blikk for de viktigste verdispørsmålene i kulturfeltet. Du forstår hvilke debatter og konfliktlinjer som engasjerer i litteratur, film, scene og kunst, og du fanger opp de etiske og eksistensielle spørsmålene. Du er analytisk og interesserer deg også for kulturen som skapes i kirkelige sammenhenger. Kulturavdelingen har også behov dyktige tilkallingsvikarer.

Avdelingen ledes av kulturredaktør Arne Borge.

Foto

Brenner du for visuell journalistikk?
Vårt Land er en avis som setter avisdesign og fotojournalistikk høyt.
Vi søker også etter en fotojournalist/fotograf som kan jobbe tett med våre journalister i jakten på den sterke fotojournalistikken.

Publisering

Vi søker 1-2 sommervikarer til vår publiseringsdesk. Du vil jobbe både med digital publisering, frontredigering og redigering for printproduktet vårt. Vi jobber i publiseringssystemene Arc/Roxen, og opplæring blir gitt. Det er en fordel om du har noe InDesign-kunnskap også, men det er ingen forutsetning. Du inngår i en turnus med kveld- og helgevakter.

Publiseringsavdelingen ledes av nyhetsredaktør Veslemøy Østrem.

Søknad sendes:

Anne-Lise Økland [email protected].
Send kortfattet søknad med CV, arbeidsprøver og referanser.

Tjenestested for alle stillinger er i Oslo. Du kan gjerne søke på flere vikariater i samme søknad, før opp hvilke avdelinger du søker deg til. Alle sommervikarer må påregne kvelds- og helgevakter.

Søknadsfrist for alle stillinger: Snarest, og senest 25. januar.
Vi ansetter fortløpende.

For mer informasjon om stillingene kontakt:

Politisk redaktør Berit Strøyer Aalborg [email protected] /464 19 183

Konstituert religionsredaktør Elise Kruse [email protected] / 994 48 997

Nyhetsredaktør Veslemøy Østrem [email protected] / 971 03 587

Kulturredaktør Arne Borge [email protected] / 958 94 047

Klubbleder for Norsk Journalistlag er Hans Christian Paulsen [email protected] / 468 47 884

SØK STILLINGEN HER

Firma: Vårt Land

Vårt Land er en riksdekkende kristen dagsavis som utkommer i Oslo. Den ble etablert 1945 av blant andre forfatteren Ronald Fangen. Vårt Land skal være «en uavhengig avis for mennesker som ønsker å lese om det vesentligste som skjer, og om troens rolle i dette.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS