Vaktsjef i SOL

Søknadsfrist: 14. oktober 2018

Fast stilling: Vaktsjef i SOL

Vi har en stilling ledig som vaktsjef i SOL. Dette er en sjelden mulighet til å jobbe sammen med en ambisiøs og innovativ redaksjon som både driver en av Norges viktigste nyhetsforsider, men som også jobber med nye, redaksjonelle prosjekter. Vi er stolte over et godt arbeidsmiljø med flinke folk som gjør hverandre gode.

Vi ser etter en erfaren journalist. Du som søker har jobbet med nyheter, du har godt språk og heier på god journalistikk. Deskerfaring er en fordel. Jobben innebærer turnus.

SOL er den sentrale merkevaren i Scandinavia Online, som også driver Vi.no, Elbil24, Kode24 og som skal lansere nyheter på Google Home.

For mer informasjon om stillingen, kontakt:

Redaktør Andreas Heen Carlsen, [email protected], 415 07 894

Søknad sendes [email protected] innen 14. oktober.

Søknadsfrist: 14. oktober 2018

Firma: Scandinavia Online AS

SOL er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til SOL omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Dagbladet, Se og Hør og KK. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.