Utviklingsredaktør

Søknadsfrist: Snarest

Adresseavisen skal ha digitale innholdsprodukter som skinner. Som utviklingsredaktør vil du være produkteier for våre digitale kanaler og en av de viktigste pådriverne for all digital utvikling i mediehuset. Utviklingsredaktøren jobber i redaksjonen, men samarbeider tett med utviklingsdirektør og abonnementsområdet i Adresseavisen. Du blir en del av et sterkt og utviklingsorientert fagmiljø, og en sentral oppgave er å utvikle både journalistikken og organisasjonen til å bli mer digital. Dessuten har du for lengst skjønt at alt vi driver med handler om leserne våre, og du har det som utgangspunkt for alt utviklingsarbeid.

Vi trenger deg som tenker strategisk, og samtidig kan jobbe konkret med testing og utvikling av fremtidas innholdsprodukter. Du er endringsorientert, god til å samarbeide på tvers av fagområder, teknologisk nysgjerrig, analytisk og har stor gjennomføringskraft.

Vi kan tilby spennende oppgaver i en bransje i rask endring. Du vil jobbe med oppgaver og produkter som er viktige i lokalsamfunnet og for lokaldemokratiet, og som «alle» har en mening om. Du kommer til et inspirerende arbeidsmiljø med dyktige kolleger i flotte nye lokaler like ved Nidelven, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

For spørsmål om stillingen kontakt:

Christian Albertsen, +47 932 92 243, [email protected]

Heidi Wiggen, +47 916 56 103, [email protected]

Hilde Heines Bachmann, +47 408 51 957, [email protected]

Søk på stillingen her: www.visindi.no

Søknadsfrist: Snarest

Firma: Adresseavisen

Adresseavisen er det dominerende mediehuset i Midt-Norge og med nærmere 550 millioner i omsetning det største mediehuset i Polaris Media. Som en av Norges største mediebedrifter har de ca. 250.000 daglige lesere på mobil, nett og papir og ca. 200 ansatte.