Stillingsannonse:

TV 2 søker nyhetsreportere

Søknadsfrist: 4. februar

TV 2

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

For sammen skaper vi øyeblikkene.

KARRIERESIDE

TV 2 er et stort univers som består av live-TV, strømmetjenesten TV 2 Play, og TV2.no som et nyhetsdrevet nettsted innen alle innholdskategorier. Vi fortsetter å styrke oss. Derfor trenger vi nå 2 nye nyhetsreportere til vår innenriksavdeling i Oslo.

Om jobben

Stillingene er plattformuavhengige, det vil si at du må levere til tv2.no, kveldssendingene på TV 2 og til Nyhetskanalen.

Vi ser etter deg som både kan finne og fortelle egne, spennende historier men også vinne kappløpet om å publisere først – både på TV og nett.

Du vil jobbe alene, men også ofte i team med andre reportere og fotografer, og vi legger stor vekt på at du er kreativ, modig, leveringsdyktig, har gode samarbeidsevner og er god med kilder.

Nyhetsoperasjonen i TV 2 er krevende og skjer på flere plattformer samtidig, men det viktigste for oss er at du har et kaldt hode og et varmt hjerte – for journalistikken.

Dette er allmenne reporterstillinger, og det er derfor nødvendig med svært god og bred samfunnskunnskap. Erfaring fra nasjonale nyhetsmedier og relevant utdanning er en fordel, men ikke et krav.

Stillingene vil inngå i en turnus. Noe reising og kvelds- og helgearbeid må påregnes.

Relevante kurs for jobbing på forskjellige plattformer vil kunne bli gitt dersom det er behov for det.

Vi kan tilby gode betingelser og hyggelige kolleger i et hektisk, men godt arbeidsmiljø.

Vårt løfte til deg

Hos oss møter du journalister med stort engasjement, som er modige og står opp for det som er rett og viktig. Vi setter høye krav til faglighet og etisk bevissthet. Vi er tett på gjennom historier som engasjerer, og jobber med journalistikk som skal være relevant for det mangfoldet av nordmenn vi er til for. Derfor er også mangfold viktig for oss på arbeidsplassen. Vi skal fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt, og være der folk er – hvor og når de vil.

Fortsatt nysgjerrig?

Søk stillingen, eller ta kontakt med:

Redaksjonsleder Niklas Lysvåg – 41 42 33 27 / [email protected] eller leder i klubb 2 Margrethe Solheim – 45 49 22 27 / [email protected]

Om å jobbe i TV 2

En jobb i TV2.no gir deg store muligheter på alle plattformer i en redaksjon med stor gjennomslagskraft. Hos oss jobber vi med alt fra hardtslående nyheter og breaking news, til populære programmer som Kompani Lauritzen og Åsted Norge, til eksklusive sportsrettigheter som Champions League og Tour de France.

Over to millioner nordmenn følger våre nyheter, programmer og sportsinnhold på nett og TV hver dag, og alt dette innholdet på tvers av de forskjellige innholdsområdene gir en unik mulighet for variasjon og motivasjon. Det er gjennom denne bredden TV 2 skal stå ut, og være et førstevalg for publikum, og en attraktiv arbeidsplass for de skarpeste i bransjen.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS