Stillingsannonse:

TV 2 søker fotojournalister

Søknadsfrist: 8. august

TV 2

Mediehuset TV 2s virksomhet omfatter både lineær-TV med alle TV 2s kanaler og strømme-TV med TV 2 Sumo, samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted, TV2.no. TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og en av landets sterkeste merkevarer.

Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte varemerker som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre. TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.

Les mer om TV 2 her

TV 2 søker etter flere fotojournalister til to vikariater i Oslo.

Dette er en unik mulighet til å få jobbe i TV 2 sin fotoavdeling med fokus på visuell journalistikk! Vi søker to fotojournalister til to vikariater. Vi trenger også flere tilkallingsvikarer/frilansere hvis du er interessert i det, i både Oslo og Bergen.

Vi søker etter deg som brenner for å formidle historier med bilder, både med video og stillbilder. Du er iderik, søker nye erfaringer og er opptatt av å formidle historier. I vår avdeling leverer vi innhold til både nyheter og sportsproduksjon. Et sterkt engasjement for ett eller begge disse områdene er en fordel.

Vi leter etter deg som elsker å utrykke deg med bilder, og som trives med å jobbe i team der ditt ansvar er å sørge for å formidle historiene visuelt. I TV 2 er det kort vei fra ide til handling. Vi ønsker derfor at du også kommer med egne ideer, har journalistisk teft og tør å lage saker på egenhånd. Det er en stor fordel hvis du har bred digital kompetanse, og gjerne har mye erfaring med stillbilder.

Som fotojournalist er det viktig at du er en dyktig fotograf, at du er like god til å ta bilder som du er til å redigere, jobbe med bildebehandling av stillbilder og at du kan fortelle historier som treffer våre seere og lesere. Du tør å utvide dine grenser, teste ut ulike formspråk og ikke mist utforske nyhetssjangeren både på nett og TV. Breaking news er veldig viktig for oss, så du må takle stress, og kunne levere både stillbilder, video og gå live.

Vi ønsker også at du legger ved arbeidsprøver. Gjerne stillbilder, video eller artikler.

Arbeidsoppgaver:

  • Du skal jobbe med den daglige nyhets- og sportsproduksjonen. Her skal du levere innhold til alle plattformer tilpasset seerne og leserne. Du skal levere videoreportasjer, stillbilder til nettsaker, gå live og levere innhold til nyhetene og sportsnyhetene på TV 2, Nyhetskanalen, til ulike sportsrettigheter, tv2.no, nyhetsapp, sportsapp og SoMe.
  • Du har ansvaret for den visuelle historiefortellingen, og må sørge for at reportasjene/artiklene våre er godt fortalt og formidlet visuelt.
  • Du jobber i team eller alene med innhold til nyhetene eller sporten.
  • Det er viktig at du selv kan komme med ideer, er kreativ og sørger for at du jobber frem de gode historiene.
  • Det er viktig at du kan levere innhold til alle våre plattformer, og liker å utforske måten vi kan formidle innhold digitalt og på SoMe.
  • Du må beherske ulike kameraer og ha erfaring med videoredigerings- og bildebehandlingsverktøy.
  • Vi ser spesielt etter deg som er veldig engasjert i sport, gjerne med mye kunnskap og lidenskap for et felt.
  • Du må ha førerkort klasse B

Personlige egenskaper

Du er visuelt sterk, brenner for å formidle historier med bilder og elsker å utfordre innholdsproduksjonen med nye kreative og innovative ideer. Du er en god fotograf, som også takler ulike redigeringsverktøy. Du er opptatt av journalistikk og liker å utforske gode historier og bygge kildenettverk på egenhånd. Du en som tar initiativ og ansvar, og som også trives godt i team der du selv bidrar med dine tanker og visjoner. Det er viktig at du har god kjennskap til sosiale medier og er veldig interessert i hva som er viktig nyhetsinnhold også for yngre seere og lesere.

Vi tilbyr

Et spennende nyhetsmiljø med mange engasjerte og dyktige medarbeidere. Du vil få mange muligheter og ikke minst utfordrende oppgaver i et hektisk og ambisiøst mediehus. Du får arbeide med mye variert innhold, der ikke en dag er lik. Mulighetene vil være mange, og du får erfaring og innsikt i hvordan TV 2 jobber på tvers av plattformer i flere redaksjonelle miljøer. Du vil få nødvendig opplæring i utstyr og verktøy. Vikariatene inngår i en turnus der du får kvelds- og helgejobbing. Noe reiseaktivitet må også regnes med.

Vikariat 1: 23.08.21-1.1.03.22

Vikariat 2: 1.09.21-1.09.22

Vi ønsker også kontakt med deg som ønsker å være tilkallingsvikar/frilanser, dette gjelder for både Oslo og Bergen.

Arbeidssted:

Oslo (Tilkallingsvikarer er ønsket både i Oslo og Bergen)

Kontakt

For spørsmål ang stillingene, kontakt:

Christine Tobiesen, leder fotojournalistene Oslo og Bergen, mob: 936 84 346, [email protected]

Jon Eirik Olsen, produksjonssjef Oslo, mob: 930 65 939, [email protected]

Therese Henriksen, produksjonssjef Bergen, mob: 926 14 637, [email protected]

Margrethe Solheim, leder Klubb 2: [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS