Stillingsannonse:

TV 2 Oslo søker krimreporter

Søknafsfrist: 31. mai

Bli med på TV 2s nyhetslag!

TV 2

Mediehuset TV 2s virksomhet omfatter både lineær-TV med alle TV 2s kanaler og strømme-TV med TV 2 Sumo, samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted, TV2.no. TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og en av landets sterkeste merkevarer.

Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte varemerker som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre. TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.

Vi har ledig stilling som krimreporter i innenriksavdelingen i Oslo.

Reporterstillingen er plattformuavhengig, det vil si at du må levere til tv2.no, kveldssendingene på TV 2 og til Nyhetskanalen.

Vi ser etter deg som både kan finne og fortelle egne, spennende historier men også vinne kappløpet om å publisere først – både på TV og nett.

Du vil jobbe i team med andre krimreportere, og vi legger stor vekt på at du er kreativ, leveringsdyktig, har gode samarbeidsevner og er god med kilder.

Stillingen vil inngå i en turnus. Noe reising og kvelds- og helgearbeid må derfor påregnes. Vi kan tilby gode betingelser og hyggelige kolleger i et hektisk, men godt arbeidsmiljø.

Har du spørsmål om stillingen kan de stilles til:

Redaksjonsleder Niklas Lysvåg – 41 42 33 27 / [email protected]
eller leder i klubb 2 Margrethe Solheim – 45 49 22 27 / [email protected]

Søk på stillingen

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS