Stillingsannonse:

Tun Media søker konsernsjef

Søknadsfrist: 7. august

Tun Media

Er et mediekonsern som gir ut Nationen, Bondebladet, Norsk Landbruk og Traktor. I tillegg tilbyr selskapet byråtjenester fra Tun Byrå.

Tun Media ble etablert i 2000 etter en sammenslåing av Landbruksforlaget AS, Bondebladet og AS Nationen. Fusjonen samlet de viktigste og største medie-engasjementene innen norsk landbrukssamvirke.

Tun Media-konsernet hadde en omsetning i 2021 på knapt 150 millioner kroner og et resultat på 24 millioner kroner. Vi er ca 60 medarbeidere som holder til i sentrale lokaler i Oslo. I tillegg har AS Nationen også en avdeling i Trondheim. Tun Media har strategiske og langsiktige eiere. Amedia AS er største aksjonær, etterfulgt av Norges Bondelag og AS Nord Trøndelag.

I 140 år har vi drevet med kunnskapsformidling og journalistikk om landbruk og Distrikts-Norge. Nå er vi på jakt etter en ny konsernsjef som vil være med å befeste og utvikle posisjonen til Tun Media i en medievirkelighet i stor endring.

Konsernsjefen er også administrerende direktør i AS Nationen, og som leder av Tun Media må du kjenne deg igjen i Tun og Nationens verdigrunnlag.

Vi er gode på nisjemedier og har vunnet priser for vår journalistikk. Det vi har markert oss på, skal vi ta med på vei mot nye mål.

Arbeidsoppgaver:

  • Lede et konsern med 60 medarbeidere
  • Økonomistyring
  • Øke tempoet på digitaliseringen
  • Utvikle og operasjonalisere strategien for å skape vekst

Kvalifikasjoner:

  • Ledererfaring
  • Forståelse for medietrender
  • Kunnskap om abonnementsøkonomi
  • Forretningsutvikling

Vi ønsker oss en konsernsjef som er en lagleder og kan bygge samhandlende team. Du er opptatt av nyskaping og kommersialisering.

Den rette personen har et strategisk hode med operative hender. Du er tydelig, motiverende og en god kommunikator.

I hverdagen blir det tett samarbeid med ulike områder i Amedia-konsernet, og erfaring fra å jobbe på tvers i en større organisasjon er positivt.

Vi kan love den rette kandidaten gode muligheter til å utvikle virksomheten og skape vekst. Konsernsjefen rapporter til styreleder i Tun Media.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Mads Yngve Storvik, tlf. 900 45 079 eller Christian Høie Lie, tlf. 984 84 870.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i den innledende fasen. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 7.8.2022.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS