Tilkallingsvikarer TV2.no

Søknadsfrist: 15. august 2018

TV 2 Nyhetene søker flere fleksible tilkallingsvikarer til TV2.no. Vi ser etter både nyhetsjournalister og frontredigerere.

Reporter:

TV2.no har som mål å være først med de viktigste nyhetene både nasjonalt og internasjonalt.Vi jakter deg som har nyhetsteft, samfunnsforståelse, liker å jobbe med et svært bredt stoffområde og takler et høyt tempo.Du må beherske tekst-, bilde- og videoproduksjon.Du må ha en sterk digital forståelse. I nettredaksjonen vil din primære publiseringsplattform være TV2.no, men også Nyhetskanalen og TV 2s 1830- og 21-sendinger.

Frontredigerer:

Du har ansvaret for å deske TV2.nos forside på desktop og mobil. Sammen med vaktsjef har du ansvar for å deske innhold som kommer inn til desken, samt spre innholdet vårt på sosiale medier.

Vi ser etter noen med stor arbeidskapasitet og som trives når det koker på desken. Du må være tabloid, men samtidig trygg på presseetikken. Estetisk sans vil også være en fordel når du skal servere det norske folk en innbydende nyhetsmeny.

Frontredigererne går i turnus med regelmessige dag-, kvelds- og helgevakter. De fungerer som vaktsjef i helgene.

Vi tilbyr:

  • Tilkallingsvikariat i en spennende redaksjon med engasjerte medarbeidere.
  • En unik mulighet til å jobbe flermedialt.
  • Tiltredelse august/september 2018.
  • Stillingene medfører turnus.
  • Nye lokaler i Bjørvika, Oslo.

Kontaktinfo

Reporter:

Sveinung Habbestad, redaksjonssjef, umiddelbar publisering, TV 2 Nyhetene, (+47) 90128570, [email protected]

Kaja Kirkerud, reportasjeleder, TV2.no, (+47) 40243840, [email protected]

Henrikke Helland, NJ klubb 2s leder, (+47) 91136639, [email protected]

Frontredigerer:

Derek Bjølgerud, redaksjonssjef, digitalt, TV 2 Nyhetene, (+47) 97125078, [email protected]

Henrikke Helland, NJ klubb 2s leder, (+47) 91136639, [email protected]

Søk på stillingen her: www.webcruiter.no

Søknadsfrist: 15. august 2018

Firma: TV 2 AS

TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og et av landets sterkeste merkevarer. Kanalen er en del av mediehuset TV 2, der virksomheten omfatter både lineær-TV og strømme-TV, samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted, TV2.no. Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole. Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre. TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.