Tilkallingsvikar i Sol.no

Søknadsfrist: Snarest

Vi søker etter en dyktig forsideredigerer som ønsker å jobbe kvelder, helger og tilkallingsvakter i Sol.no. Du vil gå inn i et miljø der du lærer av de beste, og blir en del av laget.

Du har journalisterfaring og kildekritikken i ryggmargen, og teft for å lage gode vinklinger på fronten. Du vet hvilke nyheter som treffer, og er åpen og nysgjerrig for å finne leserverdige saker som bør spres.

I Sol.no vil du komme inn i en kjent nettavis som er i vekst, og som er blant de fremste nyhetsavisene innen kunstig intelligens og personalisering. Vi har solid økonomi, og går i overskudd, samtidig som trafikken vokser på mobil.

I denne jobben vil du styre forsiden på et av landets største nettsteder og jobbe sammen med noen av de mest ambisiøse og innovative hodene i bransjen. Du går inn i et miljø som setter kvalitet og god journalistikk svært høyt. Sol.no er eid av Aller media og lokalene er i et moderne bygg på Hasle i Oslo.

For mer informasjon om stillingen, kontakt redaktør Andreas Heen Carlsen, [email protected], 415 07 894

Kortfattet søknad med CV sendes til: [email protected]

Søknadsfrist: Snarest

Firma: Scandinavia Online AS

SOL er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til SOL omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Dagbladet, Se og Hør og KK. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo