Tidens Krav søker nyhetsredaktør

Søknadsfrist: 08. september 2018

Vi søker en dyktig nyhetsredaktør til å løfte det redaksjonelle arbeidet ytterligere.

Vi er Nordmøres viktigste nyhetsleverandør, og leverer i tillegg både underholdning og debatt som engasjerer nordmøringene.

Nå søker vi en ny god teambygger med nyhetsteft, en som liker å lede andre og som trives med å håndtere mange oppgaver samtidig.

Du har solid redaksjonell erfaring og kompetanse, er trygg på alle kanaler og har ambisjoner om å utvikle både journalistikken og dine medarbeidere. Du skal lede og prioritere ressursene våre slik at vi er først på nyhetsformidlingen av hendelser på Nordmøre og best til å fortelle de lokale historiene.

Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et framtidsrettet mediekonsern med tydelig fokus på å utvikle både organisasjon og produkt. Vi jobber systematisk med innholdsutvikling basert på analyse og erfaring fra over 60 aviser.Nyhetsredaktøren inngår i ledergruppen, og rapporterer til ansvarlig redaktør i Tidens Krav AS.

For mer informasjon om stillingen kontakt: daglig leder og ansvarlig redaktør Ole Knut Alnæs, 950 47380, [email protected]

Søknad med CV sendes snarest og innen 8. september 2018 til: [email protected]

Søknadsfrist: 08. september 2018

Firma: Tidens Krav

Tidens Krav er Nordmøres største mediehus med en omsetning på 60 millioner og 22 årsverk. Antall abonnenter har i 2016 og 2017 økt, og er nå rundt 11.000. Tidens Krav har 35.000 lesere hver dag, fordelt på papir, nett og mobil. Papirutgaven kommer ut seks dager i uken. Selskapet har hovedkontor i Kristiansund og lokalkontor i Surnadal. Dekker alle 11 kommunene på Nordmøre. Tidens Krav er eid av Amedia, landets største lokalaviskonsern.