Temajournalist i Scandinavia Online

Søknadsfrist: 14. oktober 2018

Prosjektstilling: Temajournalist i Scandinavia Online

Scandinavia Online har startet nettavisen Vi.no - en forbruker- og nytteredaksjon målrettet mot voksne lesere. Siden oppstarten i sommer har vi hatt raskt vekst og når i dag rundt 150.000 brukere per uke.

Vi har planer om å vokse videre, og søker etter en kunnskapsrik og iderik journalist som vil jobbe hos oss.

Du har journalisterfaring, teft for gode saker og lyst til å være med å skape en ny avis. Vi.no er en del av Scandinavia Online, og du vil jobbe sammen med noen av de mest ambisiøse og innovative hodene i bransjen. Vi er stolte over miljøet vårt, med flinke folk som setter kvalitet og journalistikk svært høyt.

Scandinavia Online er eid av Aller media og holder til i et moderne bygg på Hasle i Oslo.

For mer informasjon om stillingen, kontakt:

Redaktør Andreas Heen Carlsen, [email protected], 415 07 894.

Varighet: 2. januar til 31. desember 2019.

Søknad sendes til [email protected] innen 14. oktober.

Søknadsfrist: 14. oktober 2018

Firma: Scandinavia Online AS

SOL er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til SOL omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Dagbladet, Se og Hør og KK. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo