Stilling ledig: Dagbladet søker nattevakter

Søknadsfrist: 29. oktober 2018

Våre tre nattevakter har gått over i faste heltidsstillinger i nyhetsavdelingen. Vi søker derfor tre nye nattugler til faste deltidsstillinger.

Dagbladet jobber kontinuerlig for å styrke nyhetsovervåkningen slik at våre 1.4 millioner daglige lesere skal kunne holde seg oppdaterte 24-7. Som nattevakt spiller du en helt sentral rolle i dette arbeidet.

Nattevaktene overvåker og dekker nyhetsbildet både innen- og utenriks. Nyhetshendelser, politikk, sport og underholdning er sentrale stoffområder. Du skriver egne saker, styrer fronten på db.no og skriver og sender ut vårt daglige nyhetsbrev ved morgengry. Som nattevakt må du evne å jobbe selvstendig.

Vi søker personer med god formidlingsevne og nese for tabloide nyheter fra inn- og utland. Det stilles store krav til journalistisk og etisk vurderingsevne. Erfaring fra redigering av tekst, bilde og video er en fordel.

Opplæring i frontredigering og produksjonssystem vil bli gitt.

Her kan du også lese om Dagbladet kvalitetspolicy: https://www.dagbladet.no/kultur/kvalitetspolicy/69871150

Kvinner oppfordres til å søke.

Spørsmål kan rettes til avdelingsleder på Nyhet, Hans-Martin Thømt Ruud: [email protected] (97687774), redaksjonssjef Hilde Schjerve: [email protected](91785456) eller leder for redaksjonsklubben, Anders Holth Johansen: [email protected] (47616896).

Søknad sendes til: [email protected]

Søknadsfrist: Mandag 29. oktober 2018

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.