Stillingsannonse:

Stavanger Aftenblad søker politisk redaktør

Søknadsfrist: 31. mai

Stavanger Aftenblad

Stavanger Aftenblad

Er et fritt og uavhengig mediehus som skal bidra til at samfunnsutviklingen bygges på demokratiske og humanistiske verdier, ytringsfrihet, sosial rettferdighet og forvalteransvar. Aftenbladet ble grunnlagt i 1893, og er en del av Schibsted, Norges ledende mediekonsern.

Stavanger Aftenblad søker en erfaren og engasjert politisk redaktør med god samfunnsinnsikt, solid politisk forståelse og en skarp penn. Du løfter debatten gjennom å bringe fram nye temaer, nye stemmer og gode analyser. Vi ønsker at politisk redaktør skal være aktiv og synlig i den lokale og regionale samfunnsdebatten som Stavanger Aftenblads meningsbærer i offentligheten.

Du skal lede og utvikle kommentar- og debattavdelingen, og jobbe tett sammen med de øvrige redaktørene. Du bygger gode relasjoner, både internt og eksternt og bidrar til et godt arbeidsmiljø gjennom å inkludere og utfordre.

Vi ser etter deg som har sterke analytiske evner, god formuleringsevne og svært gode kunnskaper om lokal, regional- og rikspolitikk. Du har et brennende engasjement for hvordan makthavere forvalter sitt ansvar, og opptatt av hvordan politiske beslutninger påvirker folk flest.

Stillingen rapporterer til sjefredaktør og inngår i den redaksjonelle ledergruppen i mediehuset.

Eventuelle spørsmål rettes til Visindi ved Siv Tone Hilde-Larsen, 916 56 109,
Mona Wille, 402 15 106 eller Dag Vevatne, 916 56 111. Sjefredaktør Kjersti Sortland, 905 48 968 kan også kontaktes.

Søknad og CV sendes via www.visindi.no snarest og senest innen 31. mai 2022.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS