Stillingsannonse:

Språkkyndig redaktør til ny digitaltjeneste

Søknadsfrist 1. desember

Vagabond Reiselyst

Vagabond Reiselyst

Vagabond Reiselyst har Skandinavias største reiseredaksjon med fire fulltids reisejournalister, en designer og en markedsansatt. Vi holder til i trivelige lokaler sentralt på Løren, nær offentlig kommunikasjon. I takt med de store endringene medieverdenen går gjennom, utvider Vagabond Reiselyst sitt arbeidsfelt og søker derfor etter en deskredaktør med ansvar for innkommende materiale og kontakt med frilansere i digitaltjenesten TravelStock. Vi håper du vil være en del av vårt framtidige team!

Norges største reisemagasin Vagabond Reiselyst utvider sine redaksjonelle tjenester ved å opprette en omfattende, selvbetjent nettside med salg av artikler og bilder på engelsk og andre språk. I den anledning søker selskapet ny redaktør.

I takt med de store endringene medieverdenen går gjennom, utvider Vagabond Reiselyst sitt arbeidsfelt og søker derfor etter en deskredaktør med ansvar for innkommende materiale og kontakt med frilansere.

Primære arbeidsoppgaver vil være å opprette og holde kontakt med frilansere over hele verden, deske saker som sendes inn, gi tilbakemelding til frilansere samt legge inn tekst og bilder fra TravelStocks egen stab og arkiv. Det er også noe mulighet for å produsere egne reportasjer.

Det er et krav at du er flytende i engelsk både skriftlig og muntlig, da primært arbeidsspråk er engelsk. Det er også et ønske om ytterligere språkkunnskaper, gjerne et stort språk som tysk, fransk, spansk, hindi eller mandarin.

Grunnleggende for stillingen er et stilsikkert språk og gode gramatikk-kunnskaper i engelsk (og gjerne flere) språk, kommersiell tankegang og evnen til raskt vurdere om en innlevert sak med tekst og bilder er god eller ikke, og hva som eventuelt må til for å få den opp på et tilfredsstillende nivå. Godt øye for foto og sammensetning av bilder er en fordel.

Erfaring innen sosiale medier eller andre digitale flater er et pluss. For øvrig er du sosial og omgjengelig og liker å være del av et lite, men tett miljø.

Vi kan tilby en morsom og kreativ stilling der du får brukt alle dine nåværende kunnskaper, kan vokse og lære. Lønn etter avtale. Formell ansettelse i digitaltjenesten TravelStock as.

For ytterligere opplysninger om stillingen, kontakt ansvarlig redaktør
Torild Moland på tlf 90122242.

Søknadsfrist 1. desember. Tiltredelse helst snarest, gjerne 1. januar 2021.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS