Stillingsannonse:

Spennende prosjektlederstilling ledig i Norsk Journalistlag

Søknadsfrist: 20. august

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Norsk Journalistlag (NJ)

Er en uavhengig fagforening som arbeider for lønns- og arbeidsbetingelser og ivaretar profesjonsfaglige interesser for redaksjonelle medarbeidere og frilansere. NJ har drøyt 8000 medlemmer innenfor alle medier. Sekretariatet ligger i Oslo sentrum, har 23 ansatte, samt valgt leder og nestleder på fulltid. Det er tre avdelinger: Arbeidsliv, Økonomi og administrasjon, og Journalistikk og organisasjon. NJ gir også ut «Journalisten». Det er høyt aktivitetsnivå og et bredt spekter av oppgaver.

Skal Norsk Journalistlag åpne for nye medlemsgrupper? Og skal organisasjonen skifte navn?

Dette er de viktige spørsmålene vi skal finne svaret på. Nå trenger vi en prosjektleder til å lose organisasjonen gjennom en prosess der medlemmer og tillitsvalgte får diskutere hva slags organisasjon NJ skal være for framtiden, til å sørge for utredninger av konsekvenser og forberede saker for landsstyret gjennom perioden.

Formålet med prosessen er å legge til rette for å avklare om NJ skal bli et bredt medieforbund, som åpner for andre yrkesgrupper enn journalister, eller ikke. Det er NJs landsmøte i mars 2023 som skal ta endelig stilling til de forslagene som legges fram.

Du er god til å kommunisere (muntlig og skriftlig) via forskjellige plattformer og legge til rette for debatt, samt få forskjellige miljøer og grupper til å samarbeide. Du setter deg raskt inn i nye problemstillinger, er analytisk og vurderer hvordan prosessen bør utvikle seg, og sørger sammen med resten av sekretariatet for å utrede konsekvenser av de forslag som ligger på bordet. Det er en fordel om du er kjent med organisasjonsarbeid og/eller politisk arbeid. Du gir begrunnede anbefalinger til landsstyret. Du har hovedansvar for prosjektet og er selvgående, men samarbeider med politisk ledelse, en prosjektgruppe med tillitsvalgte, og resten av sekretariatet i hele prosessen.

Vi har det travelt og trenger derfor den rette personen på plass så snart som mulig.

NJs sekretariat holder til i Brugata i Oslo sentrum. Du må være noe der, men vi kan vurdere om det daglige arbeidet kan gjøres fra et annet sted. Du må også regne med å reise og treffe organisasjonen i hele landet. Du får konkurransedyktig lønn og arbeidsvilkår og skal samarbeide med dyktige og gode kolleger. Vi kan diskutere omfanget på stillingen, og er også åpne for at det kan være mer arbeid i noen perioder enn andre.

Stillingstittel: Prosjektleder
Tidsperiode: Ansettelse snarest –sluttdato 31. mars 2023
Omfang: 50 til 100 prosent
Søknadsfrist: 20. august 2021

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt.

Send søknad og CV på e-post til sekretariatsleder Hilde Tretterudhilde.tretterud@nj.no – tlf: 975 88 099.

Klubbleder for Fagstabsklubben i sekretariatet er Mads Backer-Owe på mads.backer-owe@nj.no – tlf: 480 32 103

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS