Stillingsannonse:

Spennende en-lederrolle:
Ringerikes Blad søker redaktør

Søknadsfrist: 12. juni

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Ringerikes Blad skal være det lokale førstevalget for å finne informasjon om viktige hendelser.

Vi skal sette nye temaer og spørsmål på dagsorden, vi skal synliggjøre lokalt næringsliv og samtidig ha en viktig rolle i å avdekke svakheter og kritikkverdige forhold. Avisa skal bidra til glede, lokalt engasjement og stolthet og skape fellesskap og samhørighet. Ringeriksregionen er et område i stor vekst, og lokalavisen med sin påvirkningskraft spiller en viktig rolle i utviklingen av regionen.

Som ansvarlig redaktør i Ringerikes Blad setter du alltid leseren først, og bruker innsikt og analyse for å sørge for at avisen endrer seg i takt med leserne og samfunnet.

Som ansvarlig redaktør har du ansvar for å forvalte den publisistiske plattformen ved å være en garantist for at avisen ivaretar sin uavhengighet, saklighet, sin relevans og sitt samfunnsansvar.

For å utvikle mediehuset videre er vi på jakt etter en ansvarlig redaktør som er presseetisk stødig, har en sterk journalistisk kraft og et ønske om å ta en synlig rolle utad. Ringerikes Blad har en sterk stilling i lokalmiljøet, og en ny leder vil få oppgaven med å utvikle journalistikken i nye digitale kanaler. Dette er en stilling som en-leder, hvor både redaksjonelle og administrative oppgaver er en del av ansvaret.

For å lykkes i stillingen er det avgjørende at du er god til å utvikle velfungerende team. Det er viktig at du er nysgjerrig, lærings- og utviklingsorientert. Du har mot, engasjement og evne til å inspirere dine medarbeidere og har erfaring med endringsledelse. Sterke samarbeidsevner er avgjørende, og du må være tydelig på hva du vil og god til å kommunisere det.

Ansvarlig redaktør har lederansvar for 20 ansatte og rapporterer til styreleder i Ringerikes Blad.

Kvalifikasjoner:

  • Redaksjonell ledererfaring med dokumenterte resultater
  • Solid innholds- og publiseringskompetanse
  • Relevant høyere utdanning, f.eks. fra journalistikk, kommunikasjon eller statsvitenskap
  • Solid forståelse for medieutvikling og digitalisering

Som ansvarlig redaktør i Ringerikes Blad får du mulighet til å dra veksler på et sterkt utviklingsmiljø med høy kompetanse i Amedias sentrale organisasjon. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø.

Du kan lese mer om hvordan det er å være ansatt i Amedia her.

Spørsmål om stillingen kan rettes til vår rekrutteringsrådgiver
Gro Møllerstad, Hodejegerne AS, tlf. 915 59 752 eller
styreleder Kristina Fritsvold Nilsen, tlf 918 12 318

Gå inn på www.hodejegerne.no for å legge inn søknad innen 12.6.

SØK STILLINGEN HER

Firma: Ringerikes Blad

Ringerikes Blad skal være det lokale førstevalget for å finne informasjon om viktige hendelser. Vi skal sette nye temaer og spørsmål på dagsorden, vi skal synliggjøre lokalt næringsliv og samtidig ha en viktig rolle i å avdekke svakheter og kritikkverdige forhold.Avisa skal bidra til glede, lokalt engasjement og stolthet og skape fellesskap og samhørighet. Ringeriksregionen er et område i stor vekst, og lokalavisen med sin påvirkningskraft spiller en viktig rolle i utviklingen av regionen.

Powered by Labrador CMS