Stillingsannonse:

En perfekt dag for en båttur på sjøen. Foto: Yngve Grønvik
En perfekt dag for en båttur på sjøen. Foto: Yngve Grønvik

Sør-Varanger Avis søker ny eneleder i Kirkenes

Søknadsfrist: 23. oktober

Vår ansvarlige redaktør og daglige leder søker nye utfordringer i løpet av vinteren – etter fire år på avishuset i Kirkenes. Vi søker derfor etter hans etterfølger.

Hos Sør-Varanger Avis får du muligheten til å jobbe som journalist i landets mest spennende region. På grensa mellom Norge, Finland og Russland går den klassiske lokalavis-journalistikken hånd i hånd med temaer som forsvar og etterretning, folk til folk-samarbeid og storpolitikk. I Kirkenes møter du Barents-naboen på butikken, og litt kortreist utenriksjournalistikk er bare en biltur unna.
Samtidig følger vi naturligvis også både lokal sport, politikk og foreningsliv.

Redaksjonen i Sør-Varanger Avis består i dag av fire journalister, samt en redaksjonssjef.

Daglig leder/redaktør er nærmeste leder for resten av huset, og har ansvar for et fruktbart samarbeid mellom redaksjonen, marked og abonnementssalg.

Vi søker deg som fortrinnsvis både har solid erfaring fra journalistikken og en teft for ledelse og markedsarbeid. Spesielt ser vi etter en kandidat med erfaring fra digitale omstillingsprosesser i mediebransjen.

Avisa har i de siste årene flerdoblet både trafikken og antallet abonnenter på nett, men har som de fleste andre lokalaviser fortsatt en vei å gå for å være frampå i den digitale hverdagen.

Spørsmål og søknad rettes til styreleder Odd R. Øie: [email protected] – mobil: 958 59 626.

Klubbleder Yngve Grønvik - mobil: 993 68 897 er også tilgjengelig for spørsmål.

Søknadsfrist: 23. oktober. Aktuelle kandidater kontaktes fortløpende.

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Sør-Varanger Avis

Sør-Varanger Avis dekker kommunen lengst øst mot Russland, med 10.000 innbyggere. SVA kom med sin første utgave i mai 1949, og har et opplag på 2462. Redaksjonen utgir nettavis og tre ukentlige papiraviser. Avisa holder til i eget avishus med trykkeri i Kirkenes sentrum, og har i dag 12 ansatte. I tillegg har vi på huset selskap av NRKs Kirkenes-kontor med tre journalister.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS