Stillingsannonse:

Sommer- og tilkallingsvikarer i NTB og NPK

Søknadsfrist: 20. februar

NTB

NTB

NTB er et uavhengig nyhetsbyrå. Vi har i over 150 år vært en sentral aktør i norsk offentlighet. Våre redaksjoner overvåker, sorterer og dekker nasjonale og internasjonale hendelser døgnet rundt. Hver dag leverer NTBs journalister, fotografer og grafikere redaksjonelt innhold til nærmere 200 medier.

Samfunnsoppdraget vårt er å gi rask og pålitelig oversikt over de viktigste nyhetene.

Bildearkivet vårt inneholder historiske bilder tilbake til 1800-tallet og representerer Norges visuelle nyhetshukommelse. Med over 300 millioner bilder, videoer og grafikker er vi Nordens største bildebyrå.

NTB er i front med innovativ teknologiutvikling for mediemarkedet, som lokaltilpasset robotjournalistikk og mediebank.

Vi tilbyr mange ulike språk- og kommunikasjonstjenester til organisasjoner, offentlig sektor og næringslivet, som distribusjon av pressemeldinger, oppdragsfoto og skrivekurs .

NTB holder til i nye spennende lokaler Pressens hus midt i Oslo sentrum.

Har du lyst til å jobbe som journalist eller interaktiv utvikler i et hektisk og spennende nyhetsmiljø? NTB og NPK søker sommer- og tilkallingsvikarer med brede samfunnskunnskaper, god arbeidskapasitet og evne til å jobbe hurtig og korrekt.

Vi leverer nyheter i tekst, bilder og nyhetsgrafikk til alle medieplattformer og til redaksjoner over hele landet. NTB og NPK er lokalisert i nye lokaler i Pressens hus i Skippergata 24, Oslo.

Vi leter etter dyktige medarbeidere til nyhetsredaksjonen, sportsredaksjonen, feature- og forbrukerredaksjonen, nyhetsgrafikk og Nynorsk Pressekontor.

Søknadsfrist 20. februar 2022. Kun elektroniske søknader.

 **

Nyhetsredaksjonen

Vi søker idérike og engasjerte personer med journalistisk erfaring, god nyhetsteft og evnen til å jobbe raskt og presist i et hektisk nyhetsmiljø. Du må takle mange ulike oppgaver i løpet av en arbeidsdag. Du må beherske å jobbe med nyheter både innenriks og utenriks. Vikarene vil gå i en skiftordning som innebærer både vakter på dagtid, kvelder og i helger.

Vi har også behov for tilkallingsvikarer, så ta gjerne med i søknaden om du er interessert i å være tilkallingsvikar i tillegg til sommervikar. Ytterligere informasjon: Redaksjonssjef Nina M. Eldor ([email protected]) eller administrativ redaktør Grethe Brandsø ([email protected])

Søk på stillingen

**

Sportsredaksjonen

Vi søker nyhetsjournalister til NTBs sportsdesk. Du må ha journalistisk erfaring, grunnleggende kunnskap om sport og vi forventer at du har egne ideer. Du må jobbe raskt og presist og kunne takle mange ulike oppgaver i løpet av en arbeidsdag. Da kan vi tilby varierte oppgaver i et spennende og til tider meget hektisk nyhetsmiljø. Ta gjerne med i søknaden om du er interessert i å være tilkallingsvikar i tillegg til sommervikar. Ytterligere informasjon: Sportssjef Ole Kristian Bjellaanes, [email protected].

Søk på stillingen

**

Nyhetsgrafikk

Tegne og fortelle + kode. Vil du visualisere nyheter?

Vi søker etter multimediejournalister/interaktiv utviklere som skal jobbe fram saker til vår nyhetstjeneste. Du elsker nyheter, er kreativ, idérik og nysgjerrig. Du har gode kunnskaper innenfor feltet visualisering av nyheter og har evnen til å jobbe selvstendig. Du brenner for å kommunisere visuelt, og ønsker å lage de nye måtene å fortelle historier på. Du har erfaring i bruk av og kunnskap om HTML5-programmering (html, CSS og javaScript). Erfaring eller utdannelse innen visualisering, informatikk eller journalistikk er en fordel. Ytterligere informasjon: Nyhetsredaktør Sarah Sørheim, [email protected] eller redaktør nyhetsgrafikk Per Christian Evensen Helme, [email protected]

Søk på stillingen

 **

Feature- og forbrukerredaksjonen

NTB Temas feature- og forbrukerredaksjon søker dyktige og idérike journalister. Du kommer til å jobbe med stoffområder som bolig, livsstil, forbruker og reise. Relevant journalistisk erfaring og sikker språksans vil bli vektlagt. Ta gjerne med i søknaden om du er interessert i å være tilkallingsvikar i tillegg til sommervikar. Ytterligere informasjon: Redaktør Åshild Skadberg, [email protected]

Søk på stillingen

**

Nynorsk Pressekontor

NPK søkjer sjølvstendige og allsidige journalistar. Du må ha auge for å drive fram store og små saker, kunne skrive god nynorsk, fotografere, arbeide raskt og ha interesse for saker som vedgår lesarar i heile landet. I jobben må du rekna med både desk- og reportarvakter, og bu deg på å jobbe i turnus med seinvakter. Ta gjerne med i søknaden om du er interessert i å vere tilkallingsvikar i tillegg til sommarvikar.

Meir informasjon: Redaktør Jan Inge Fardal, [email protected]

Søk på stillingen

**

Øvrige kontaktpersoner:

Nyhetsredaktør Sarah Sørheim ([email protected])

Visuell redaktør Christina Dorthellinger ([email protected])

Klubbleder er Ann Fredriksen ([email protected])

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS