Stillingsannonse:

Sol.no trenger vaktsjef til et lengre vikariat

Søknadsfrist: 20. oktober

Scandinavia Online

Scandinavia Online

Scandinavia Online er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og ca 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Sol.no er Norges største nyhetsfeed. Vår jobb er å gjøre nyhetene enkelt tilgjengelig for alle. På Sol.no finner du siste nytt sammen med de viktige sakene fra spissede nisjeaviser, små lokalaviser og store riksmedier samlet på ett sted og prioritert av erfarne vaktsjefer. Nå trenger vi en vaktsjef til et lengre vikariat til å jobbe sammen med teamet vårt.

Leserne våre er rundt en kvart million daglige brukere. Flesteparten av dem er på mobil, og vi når fram til mange unge lesere. Det er en liten overvekt av kvinner. Sol.no-leserne bor i hele Norge, vi liker bygda. Leserne våre er vanlige folk med normale inntekter. Din jobb blir å gi dem nyhetsbildet.

På vårt beste er Sol.no nyhetsfeeden som sørger for at godt innhold fra små redaksjoner blir saker som hele landet må lese, og som riksmediene kaster seg på. Vi er ofte ute med breaking-push samtidig eller raskere enn landets største aviser.

Dette ser vi etter:

For å få jobb hos oss, så må du vise oss at du har erfaring fra nyhetsjournalistikk og nettmedier. Du trives godt med å jobbe med nyheter og er motivert for mer. Du er godt kjent med Vær Varsom-plakaten og har god presseskikk i ryggraden. Du vet forskjellen på Facebook-vinkling og en mobilpush, og har erfaring med forsideredigering. Dette er en turnusjobb.

Hos oss vil du:

  • Komme inn i et miljø som heier på deg og vil at du lykkes
  • Lære alt vi kan om hvordan vi setter sammen en bra forside ut ifra dagens nyhetsbilde og hvordan leserne oppfører seg.
  • Du vil være med å diskutere presseetikk, trafikktall, miks og tone.
  • Få gode betingelser, ordnede forhold og jobbe i et veldrevet mediekonsern

Vi er et ganske ungt miljø og jobber tett sammen med de andre redaksjonene i Scandinavia Online, per i dag Elbil24 og Kode24. Du vil kombinere jobbing hjemmefra med kontorene våre på Hasle.

Du søker ved å sende noen ord om hvorfor du er rett person, pluss din CV innen 20. oktober. Vi blir glade for arbeidsprøver.

For mer informasjon om stillingen:

Adm. dir. Jan Thoresen
Tlf. 90747061
E-mail: [email protected]

Klubbleder Tarjei Joten Synesen
Tlf. 458 88 819
E-mail: [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS