Stillingsannonse:

Sol søker etter tilkallingsvikar som vaktsjef

Søknadsfrist: 24. januar

Vi søker etter en dyktig vaktsjef som ønsker å jobbe tilkallingsvakter i SOL.

Du vil gå inn i et miljø der du lærer av de beste, og blir en del av laget. Du har journalisterfaring og kildekritikken i ryggmargen, og teft for å lage gode vinklinger på fronten.

Du vet hvilke nyheter som treffer, og er åpen og nysgjerrig på å finne leserverdige saker som bør spres. I SOL vil du komme inn i en kjent nettavis som er i vekst, og som er blant de fremste innen nyhetsteknologi.

Vi har solid økonomi, og går i overskudd, samtidig som trafikken vokser på mobil.

I denne jobben vil du styre forsiden på et av landets største nettsteder og jobbe sammen med noen av de mest ambisiøse og innovative hodene i bransjen. Du går inn i et miljø som setter kvalitet og god journalistikk svært høyt.

SOL er eid av Aller media og lokalene er i et moderne bygg på Hasle i Oslo.

For mer informasjon kontakt:
Redaktør Andreas Heen Carlsen, [email protected], 415 07 894. Klubbleder er Tarjei Joten Svensen, [email protected], 458 88 819.

Søknadsfrist: Snarest Kortfattet søknad med cv sendes til [email protected]

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Scandinavia Online AS

Scandinavia Online AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-,
kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere,
blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.

Powered by Labrador CMS