Stillingsannonse:

Søker frilansjournalist

Søknadsfrist: 22. desember

ElektroMedia AS

ElektroMedia AS

ElektroMedia AS utgir fagbladet Energiteknikk og nettavisen energiteknikk.net

Energiteknikk er det tekniske fagbladet for energibransjen – og henvender seg til alle som er engasjert i produksjon og overføring av elektrisitet.

Energiteknikk, tidligere Elektro, ble etablert i 1888, og er et av landets eldste fagblader.

Nettavisen energiteknikk.net har en noe bredere stofftilfang enn Energiteknikk, men det er ønskelig å styrke den tekniske profilen.

Hver mandag, onsdag og fredag blir det sendt ut et nyhetsbrev til om lag 7000 brukere med saker linket til energiteknikk.net.

Energiteknikk er fritt og uavhengig. Det står ingen bransjeorganisasjon eller andre styrende eierinteresser bak utgivelsen av bladet og driften av nettstedet. Energiteknikk er medlem av Fagpressen.

Journalist med blikk for fornybar energi.

Ønsker du å utvikle deg til å bli energijournalist og være tett på det grønne skiftet i årene fremover?

ElektroMedia AS, som utgir fagbladet Energiteknikk og nettavisen energiteknikk.net, vil knytte til seg en frilanser. Vi legger opp til å kunne bli din hovedoppdragsgiver.

Vi ønsker at du primært skal jobbe med nyhetssaker til nettavisen, men også levere reportasjer til bladet.

Energiteknikk er fagblad og nyhetsportal for den solide energibransjen, med teknisk ansatte og ledere som sentrale målgrupper.

Kraftbransjen er i fokus som aldri før! Du må ha interesse og engasjement for det spennende som skjer på energiområdet, og kunne gyve løs på utfordringene det er å bli nærmere kjent med denne solide bransjen og kunne sette deg inn mer tekniske problemstillinger. I den sammenheng vil vi være behjelpelig med veiledning/opplæring.

Utgiverselskapet ElektroMedia har solid økonomi og er i sterk fremgang, med betydelig økning i digitale abonnementer, spesielt gjennom bedriftsavtaler med mange energiselskaper. Energiteknikk har et stort potensial for flere abonnementer, og det skal vi realisere ved å lage enda bedre redaksjonelle produkter.

Vi ser frem til å få deg med på laget – fremtiden er elektrisk!

Kontaktpersoner:

Stein Arne Bakken, publisher, 922 56 358, [email protected]

Øyvind Zambrano Lie, redaktør, tlf. 980 47 286, [email protected]

Søknad med referanser sendes til [email protected].

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS