Stillingsannonse:

Smaalenenes Avis søker journalist

Søknadsfrist: 20. april.

Smaalenenes Avis

Lokalavis for Marker, Skiptvet og Indre Østfold kommuner. Nettavisen kommer hver dag med ferske nyheter, 24 timer i døgnet. Papiravisen kommer ut tirsdag, torsdag og lørdag.

Lyst til å jobbe med smått og stort i Indre Østfold?

Vi har en ledig stilling: Journalist i fast stilling

Vi ønsker oss samfunnsengasjerte søkere som brenner for lokaljournalistikken og elsker høyt tempo. Dersom du er spesielt opptatt av å nå yngre lesere, det vil si folk under 40 år, er det et pluss. Du må gjerne være ung selv, kanskje til og med komme rett fra utdanningen.

I Smaalenenes Avis må de fleste gjøre det meste; fra små, kjappe saker til store, grundige reportasjer. Kort sagt; vi trenger gode allroundere med nyhetsteft, pågangsmot, sikkert språk og evne til å jobbe selvstendig så vel som på lag med andre.Du må kunne håndtere et kamera og ha førerkort for personbil. Kjennskap til dekningsområdet Indre Østfold er selvsagt en fordel.

Vi kan tilby varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, gode muligheter for utvikling og et trivelig arbeidsmiljø. Stillingen vil inngå i turnus med faste kvelds- og helgevakter, også som frontredigerer.

Har du spørsmål? Ta kontakt med nyhetsredaktør Anne Sterri Harestad
909 89 034 eller klubbleder Tormod Malvin Sæther på 418 42 803.

Smaalenenes Avis er en avis i Amedia-konsernet. Du kan lese mer om hvordan det er å være ansatt i Amedia her.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS