Stillingsannonse:

Skrivende redaktør med digitale ferdigheter – 1 års vikariat

Søknadsfrist: 2. juni

​I 2018 vant Ingeniørenes stemme Fagpressens Utviklingspris.

Vi søker deg som kan drifte Ingeniørenes stemme på papir, nett og sosiale medier; operativt, administrativt og redaksjonelt.

Stillingen er et vikariat, med ett års varighet.

Ingeniørenes Stemme er NITOs medlemsblad, det er derfor ønskelig med kjennskap til og kunnskap om ingeniører og teknologer, arbeidsliv, fagforeninger og etikk.

I 2018 vant Ingeniørenes stemme Fagpressens Utviklingspris.

Vi satser på de digitale kanaler, så en viktig del av jobben blir å ta dette arbeidet videre. Ingeniørenes stemme er medlem av Fagpressen, følger retningslinjene i Redaktørplakaten og arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Ansvarsområder

Som skrivende redaktør hos oss vil du få ansvar for å drifte, profilere og videreutvikle Ingeniørenes Stemme på nett og papir. Du skal selv levere innhold til begge kanaler, og du har ansvar for oppfølging av produksjon, layout, trykking og distribusjon.

Du vil også få ansvar for oppfølging av eksisterende frilansere, samt for å knytte til deg nye relevante skribenter. Redaktøren rapporterer til kommunikasjonsdirektøren.

Den ideelle kandidaten innehar følgende kvalifikasjoner

  • relevant høyere utdanning
  • dokumenterbare resultater fra utvikling og drift av digitale, redaksjonelle kanaler
  • løsningsorientert, godt humør og samarbeider godt med alle
  • kreativ med gode skriveferdigheter
  • mål- og resultatorientert og jobber strukturert
  • kunnskap om sosiale medier
  • interesse for å fortelle de gode historiene

Vi kan tilby

Vi kan tilby den rette personen gode betingelser, fleksibilitet og en selvstendig og spennende jobb i en organisasjon i vekst.

Sammen skal vi jobbe for at NITO når sine mål, og at vi etterlever NITOs verdier: «Vi går foran, vi har kunnskapen, vi bryr oss.»

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med:
Kommunikasjonsdirektør Jan Johnsrud, 415 22 399
Ansvarlig redaktør Christina Gulbrandsen, 901 64 396

Vi gjør oppmerksom på at kandidater vurderes og innkalles fortløpende, frem til søkandsfristens utløp.

SØK STILLINGEN HER

Firma: NITO

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med over 89 000 medlemmer.
Fagorganisasjonen er partipolitisk uavhengig og frittstående. Vi er 139 glade, kreative og innovative kolleger med god breddekompetanse, som sammen gjør oss til et sterkt faglig miljø.
Vi er tilstede for medlemmene over hele landet, og har 16 avdelingskontorer i tillegg til hovedkontoret i Oslo.

I NITO er vi lidenskapelig opptatt av at våre medlemmer får best mulig lønns- og arbeidsvilkår og faglig utvikling gjennom hele arbeidskarrieren. Videre at ingeniører og teknologer er synlige og har en tydelig stemme i samfunnet. Fornøyde medlemmer er det beste vi vet og derfor blir vi motivert og begeistret av å strekke oss litt lenger.

Ingeniørenes Stemme er NITOs medlemsblad og er medlem av Fagpressen. Det utgis to papirutgaver årlig med et opplag på 76.638. I tillegg har vi nettsiden ingstemme.no