Sjefredaktør / administrerende direktør

Søknadsfrist: 29. oktober 2018

I et samfunn der religion er en viktig del av den offentlige samtalen, har Vårt Land en unik posisjon i det norske medielandskapet. Avisen skal være best på nyheter i skjæringsfeltet mellom religion, kultur og samfunn, og løfte viktige verdi- og trosspørsmål i samfunnsdebatten. Vårt Land tar etiske og eksistensielle spørsmål på alvor, i en tid der sekulariseringen øker. Mentor Medier mener at Vårt Lands samfunnsoppdrag er viktig, og ser store muligheter for å videreutvikle avisen.

Til å drive utviklingen av avisen søker vi:

Sjefredaktør/administrerende direktør

Vårt Lands nye sjefredaktør/administrerende direktør er overordnet ansvarlig for den redaksjonelle linjen, kommersiell drift og forretningsutvikling. Du skal lede en dedikert og dyktig organisasjon med stort engasjement for å levere innhold av høy kvalitet til sine lesere. En viktig oppgave vil være å drive den digitale utviklingen av organisasjonen.

Vår nye sjefredaktør/administrerende direktør har sterk journalistisk kompetanse og fremstår med uavhengighet, integritet og tyngde. Du kan vise til gode resultater som leder av redaksjonell virksomhet. Du setter tydelige mål, har gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter, og evner å skape engasjement. Du kombinerer din redaksjonelle vurderingsevne med god forretningsforståelse, og forståelse for de muligheter digitalisering og ny teknologi kan gi Vårt Land.

I tillegg må vår nye sjefredaktør/administrerende direktør forstå kristendommens betydning i samfunnslivet, og du bør ha kunnskap om norsk kirke- og organisasjonsliv.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i Orion & Partners AS: Svein Sørensen, mobil 950 09 983/ Helge Frisch, mobil 900 98 607, eller styreleder i Vårt Land Per Magne Tveiten, mobil 913 75 952.

Søk på stillingen her: www.orionsearch.recman.no

Søknadsfrist: 29. oktober 2018

Firma: Vårt Land

Vårt Land er landets ledende dagsavis innen religion, kultur og samfunn, med et godkjent opplag på 21.162. Avisen eies av Mentor Medier, som også eier blant annet Dagsavisen, Rogalands avis, magasinet STREK og den svenske avisen Dagen, samt Klar Tale, TV-guiden Programbladet, Mediaconnect og forlagene Libris Media (Sverige) og Vårt Land forlag. Vi holder til i Grubbegata 4-6 i Oslo sentrum. For mer informasjon, se www.vl.no