Stillingsannonse:

Shifter søker journalist til vikariat

Søknadfrist: 15. juni

Vi søker en dyktig journalist som har et brennende ønske om å lage kvalitetsjournalistikk for kresne lesere om gründerselskaper og det moderne næringslivet.

En av våre medarbeidere skal ut i fødselspermisjon, og vi søker derfor en vikar i hennes sted fra 1. september 2020 til 15. april 2021.

Vi håper du er en av dem som lar deg inspirere til å bli med på å bygge Shifter større og enda bedre. Den rette kandidaten vil få en spennende journalistjobb,
der han/hun virkelig kan sette agendaen og gjøre en forskjell for utviklingen i den norske økonomien.

Dette ønsker vi av deg som søker:

  • Du har erfaring fra næringslivsjournalistikk, og har gjerne noen fagområder du er ekstra interessert i og kan ekstra godt.
  • Du er analytisk og undersøkende, og kan levere grundig journalistikk innenfor næringsliv, teknologi og samfunn. Samtidig må du kunne bidra med kjappe nyheter fra den nye økonomien, med et levende og korrekt språk.
  • Du er engasjert og interessert i sammenhengen mellom teknologi,
    økonomi og samfunn.
  • Du har godt humør, vil kollegaene dine vel og bidrar i teamet.

Vi holder til sentralt i splitter nye lokaler på Spaces i Apotekergata 10 i Oslo med både treningssenter og squash-hall i kjelleren.

Lønn etter avtale.

Noe kvelds- og helgearbeid må påregnes

Spørsmål om stillingen ta kontakt med:
Redaktør Per-Ivar Nikolaisen på 926 88 389, [email protected]
eller daglig leder Lucas Weldeghebriel på 986 444 03, [email protected]

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Shifter

Shifter er en uavhengig nettavis om finans, teknologi og samfunn. Vi følger innovasjonen i det nye norske næringslivet. Det er ideer, utfordringer, penger, makt, mennesker og gode historier overalt.

Shifter.no ble startet av de to journalistene Per-Ivar Nikolaisen og Lucas Weldeghebriel i 2016 og har raskt vokst seg til å bli et ledende nyhetsnettsted om og for innovative oppstartsbedrifter.