Stillingsannonse:

Sandefjords Blad søker nyhetsjournalist

Søknadsfrist: 19. januar

Sandefjords Blad

Sandefjords Blad

Sandefjords Blad dekker kommunen vi har tatt navn fra, verken mer eller mindre. Vi er en abonnementsavis i vekst takket være satsning på digitalt abonnementsinnhold. Vi leverer nyhetstjenester til lokalbefolkningen syv dager i uka, fra tidlig morgenstund til lang på natt.

Sandefjords Blad vant i 2021 prisen for 'Årets lokale historie' og Amedias pris for 'Beste featurejournalistikk'.

Er du vårt neste talent? Vil du jobbe med prisvinnende journalistikk?

Sandefjords Blad legger sin ære i å finne og forvalte gode journalisttalenter. Vi skal gi et så godt utgangspunktet for en spennende karriere som vi bare kan innen for rammene av et vikariat på seks måneder fra 1. mars.

Hør bare hva Eivor Jerpåsen (31) sier. Hun er i dag direktør for
innholdsutvikling i Amedia;

"Gode kolleger og muligheten for stadig nye utfordringer gjorde at Sandefjords Blad ble et veldig godt sted å starte karrieren som journalist. Stor bredde i arbeidsoppgaver, tillit og frihet til å lage de sakene man hadde skikkelig trua på, uavhengig av størrelse, bidro til morsomme og lærerike arbeidsdager."

Eller hva Victoria Armstrong (29) sier. Hun er i dag utgaveredaktør i Nettavisen:

"Å jobbe i Sandefjords Blad ga meg muligheten til å utvikle meg som journalist, og etter hvert prøve meg i flere spennende roller. Jeg fikk treffe mange interessante folk, lage journalistikk som betydde noe for et lokalsamfunn, og jeg lærte å jobbe under høyt press, både ute på jobb som reporter og som reportasjeleder. Erfaringen min fra Sandefjords Blad var gull verdt da jeg startet som utgaveredaktør i Nettavisen."

Eller hva Lily Marcela Dam (31) sier. Hun er i dag redaktør og frontsjef i Sandefjords Blad:«Her møter du hyggelige og flinke kolleger! Jeg har fått utvikle meg mye siden jeg fikk fast jobb som journalist her for 10 år siden. Arbeidsmiljøet og romslighet for å jobbe med egne ideer er noe av det jeg vil trekke frem».

Som journalist i lokalavisa i Vestfold og Telemarks største kommune må du kunne dekke alt fra eliteserien i fotball og politikk til kulturarrangement og hendelser. Nyhetsjournalisten går inn i redaksjonens turnus. Vakter på kveld og i helger må derfor påregnes.

Vi mener at det ikke er tilfeldig at mange som tidligere har jobbet hos oss, i dag har svært spennende stillinger hos oss, i nasjonale mediehus eller er ledere innen media.

Søker må ha førerkort og disponere bil.

Sandefjords Blad er en del av Amedia-konsernet. Som ansatt hos oss blir du del av et faglig fellesskap som strekker seg landet rundt. Vi har et faglig sterkt og godt arbeidsmiljø. Det bør legges til at du vil jobbe i landets mest solfylte kommune med gode odds for mange fine sommerdager.

Interesserte søkere anbefales å søke så raskt som mulig.

Ved spørsmål kontakt

Geir Baarnes, nyhetsredaktør, [email protected], 93018348

Steinar Ulrichsen, ansvarlig redaktør/direktør,
[email protected], 91161985

Kine Ternsten Bye, klubbleder, [email protected], 90940131

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS