Stillingsannonse:

Sandefjords Blad søker nyhetsjournalist

Søknadsfrist: 12. april

Sandefjords Blad

Sandefjords Blad dekker kommunen vi har tatt navn fra, verken mer eller mindre. Vi er en abonnementsavis i vekst takket være satsning på digitalt abonnementsinnhold. Vi leverer nyhetstjenester til lokalbefolkningen syv dager i uka, fra tidlig morgenstund til lang på natt.

Er du vår neste journalist?

Sandefjords Blad legger sin ære i å finne og forvalte gode journalisttalenter. Vi skal gi et så godt utgangspunktet for en spennende karriere som vi bare kan.

Søker du på denne stillingen, lover vi deg at vi ser like mye på hva slags potensiale du har, som hva slags erfaring du har. Vi er på jakt etter en sulten og ambisiøs journalist, som mer enn gjerne takker ja til å prøve seg på krevende oppgaver og som er opptatt av læring og utvikling. Det behøver ikke å bety at du må være pur ung for å bli vurdert til denne stillingen, men at du – uansett alder og erfaring
– vet at læring og utvikling er noe som skjer hele livet, og at du derfor er mottakelig for både endring og nye impulser. Det er en forutsetning at du er villig til å lære deg frontsjefoppgaver - slik at du kan vikariere i denne viktige stillingen.

Vi har god erfaring med å ansette nyutdannede - så avslutter du din journalistutdanning denne våren, vil vi anbefale deg å søke.

Som journalist i lokalavisa i Vestfold og Telemarks største kommune må du kunne dekke alt fra eliteserien i fotball og politikk til kulturarrangement og hendelser. Nyhetsjournalisten går inn i redaksjonens turnus. Vakter på kveld og i helger må derfor påregnes.

Vi mener at det ikke er tilfeldig at mange som tidligere har jobbet hos oss, i dag har svært spennende stillinger hos oss, i nasjonale mediehus eller er ledere innen media.

Søker må ha førerkort og disponere bil.

Sandefjords Blad er en del av Amedia-konsernet. Som ansatt hos oss blir du del av et faglig fellesskap som strekker seg landet rundt. Vi har et faglig sterkt og godt arbeidsmiljø. Det bør legges til at du vil jobbe i landets mest solfylte kommune med gode odds for mange fine sommerdager.

Interesserte søkere anbefales å søke så raskt som mulig.

Ved spørsmål kontakt

Geir Baarnes, nyhetsredaktør, [email protected], 930 18 348

Steinar Ulrichsen, ansvarlig, redaktør/direktør, [email protected],
911 61 985

Kine Ternsten Bye, klubbleder, [email protected], 909 40 131

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS